Antena 3 CNN Actualitate Viscol în România. Două drumuri naționale sunt închise, traficul este restricționat pe alte trei

Viscol în România. Două drumuri naționale sunt închise, traficul este restricționat pe alte trei

Două drumuri naționale sunt închise și traficul este restricționat pe alte trei șosele duminică seara, din cauza zăpezii și a viscolului.

Viscol în România. Două drumuri naționale sunt închise, traficul este restricționat pe alte trei
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    05 Feb 2023   •   23:07

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică seara, nu sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Drumurile naționale cu circulația închisă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sunt DN 22 Râmnicu Sărat, județul Buzău - limita cu județul Brăila și DN 23B Măicănești - Ciorăști, județul Vrancea.

Traficul este restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 22 limită județul Buzău – municipiul Brăila și pe DN 2B municipiul Brăila - municipiul Buzău.

Citeşte şi: Atenționare ANM: "Se anunță temperaturi de -20 de grade Celsius" | România se confruntă cu fenomene meteo extreme

Traficul este restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone pe DN 2C Costești, județul Buzău – limită cu județul Ialomița.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close