Antena 3 CNN Actualitate Vizibilitate redusă pe A1 şi A2 şi întârzieri pentru două curse Tarom din cauza ceţii

Vizibilitate redusă pe A1 şi A2 şi întârzieri pentru două curse Tarom din cauza ceţii

Vizibilitate redusă pe A1 şi A2 şi întârzieri pentru două curse Tarom din cauza ceţii
Sursa foto: Foto: manifestgallery.org
19 Noi 2010   •   11:07

Vizibilitatea pe autostrăzile A1 şi A2 şi în judeţele Alba, Giurgiu, Vâlcea şi Brăila este sub 50 de metri din cauza ceţii, poliţiştii recomandând şoferilor să conducă prudent.
   
Conform Centrului Infotrafic, se va semnala ceaţă, în zonele joase, mai ales dimineaţa.
   
În acest sens au fost primite informări de la dispeceratele de poliţie ale autostrăzilor A1 şi A2 şi din judeţele Alba (DN1 - pe unele tronsoane, vizibilitate sub 50 de metri ), Giurgiu (DN5, DN6, pe alocuri sub 50 de metri vizibilitate), Vâlcea şi Brăila.
   
Centrul Infotrafic informează că traficul rutier nu înregistrează intensificări importante pe DN1 Bucureşti - Braşov, dar după-amiază este posibil să se formeze coloane de autovehicule la intrarea în Ploieşti, în zona Bărcăneşti. Poliţiştii le recomandă şoferilor care se îndreaptă către Braşov să aibă în vedere şi ruta alternativă DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.
   
În judeţul Alba s-a reluat, vineri, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN1, pe podul de peste râul Mureş, situat la intrarea în municipiul Alba-Iulia dinspre Sebeş, kilometrul 375+769 de metri. Traficul uşor a fost reluat din data de 12 noiembrie, după finalizarea lucrărilor de reparaţii la pod, care au durat două luni, timp în care s-a circulat pe rute ocolitoare.
   
Totodată, două curse aeriene operate de compania Tarom înregistrează întârzieri de două ore, vineri dimineaţă, din cauza ceţii de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, informează Mediafax.
   
Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, Iuliu Pop, a declarat corespondentului MEDIAFAX că au întârzieri două curse Tarom: una care venea de la Bucureşti şi trebuia să aterizeze la Cluj şi alta care trebuia să decoleze de la Cluj spre Viena.
   
"Două curse aeriene ale Tarom, operate cu aceeaşi aeronavă, au întârzieri din cauza ceţii. Cursa Tarom de la Bucureşti trebuie să aterizeze la ora 8.35 şi va ajunge la 10.30 iar cea de Viena trebuia să decoleze la ora 9.05 şi estimăm că va pleca la ora 11.00", a spus Pop.
   
Acesta a precizat că, în zona aeroportului, ceaţa începe să se risipească.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close