Antena 3 CNN Actualitate Vlad Obu, prietenul fraților Tate, luat pe sus de mascați. Percheziții în mai multe locații

Vlad Obu, prietenul fraților Tate, luat pe sus de mascați. Percheziții în mai multe locații

La această oră au loc noi percheziții care au legătură cu dosarul fraților Tate.

Vlad Obu, prietenul fraților Tate, luat pe sus de mascați. Percheziții în mai multe locații
Sursa foto: Vlad Obu / Instagram
de Cristi Popovici    |    12 Ian 2023   •   10:35

Mascații au descins în 7 locații din Capitală, Ilfov și Prahova. Anchetatorii caută probe în dosarul care vizează constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. 

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, mascații fac percheziții și la Vlad Obu, patronul unei alte firme de videochat, prieten al milionarilor arestați. 

”În această dimineață, procurorii DIICOT – Structura Centrală, în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, pun în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova.

Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu polițiști din cadrul BCCO București și SCCO Ilfov.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul DIICOT. 

Cine este Vlad Obu

Vlad Obu este cunoscut pentru afacerile sale în industria videochatului. 

Recent, acesta a devenit vedetă pe YouTube, fiind gazda unui podcast unde invită diferite persoane cu care dezbate subiecte specifice acestei industrii.  

Tânărul are o vilă de lux în Mamaia. În ciuda faptului că este luptător de arte marțiale, a ajuns în atenția publicului din motive mai puțin legale. Vlad Obu a fost implicat în multe scandaluri cu bătăi, atât în Mamaia, cât și în București, astfel că și-a creat o imagine de băiat dur printre oamenii care îl cunosc, scrie SpyNews

×
Subiecte în articol: Vlad Obu frații Tate perchezitii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close