Antena 3 CNN Actualitate Vlad Pascu a fost prins cu droguri, pentru prima dată, la 13 ani, într-un parc de lângă şcoală

Vlad Pascu a fost prins cu droguri, pentru prima dată, la 13 ani, într-un parc de lângă şcoală

Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi tineri la 2 Mai, a fost prins cu droguri, pentru prima dată, la 13 ani, într-un parc de lângă şcoală.

de Delia Bulgaru    |    01 Sep 2023   •   13:26

Jandarmii l-au prins pe Vlad Pascu, la vârsta de 13 ani, drogându-se într-un parc de lângă școală. Mama lui a fost chemată, atunci, la unitatea de învățământ. 

Potrivit documentului oficial, adolescentul a fost surprins de o patrulă de jandarmi la data de 5 aprilie 2017. La data respectivă, tânărul avea doar 13 ani. Acesta a chiulit de la școală în ziua respectivă pentru a merge în parcul unde a fost descoperit de jandarmi, unde și-a confecționat o țigară cu substanțe interzise.

Citește și: ”Sunteți niște terminați! Ați înțeles?”: Noi imagini cu Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai

Mai mult decât atât, jandarmii au găsit asupra adolescentului și 0,39 grame de canabis. Băiatul nu a putut fi tras la răspundere pentru că avea sub 14 ani.

Jandarmii l-au condus, în acel moment, la școală, unde l-au înștiințat atât pe directorul unității de învățământ, cât și pe mama copilului.

Ulterior, în luna februarie a anului trecut, Vlad Pascu a fost prins din nou de autorități cu 0,68 de grame de canabis asupra lui, însă dosarul a fost clasat de DIICOT și asta deoarece cantitatea de substanțe interzise nu era suficient de mare.

Vezi și: ”Vaaai, nu! Nu îmi vine să cred ce se întâmplă”! Înregistrarea șocantă de pe camera lui Sebi, tânărul mort la 2 Mai, din momentul accidentului

Vlad Pascu a ucis, în urmă cu două săptămâni, doi tineri în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat drogat la volan. 

Poliția l-a oprit de două ori în noaptea respectivă și de fiecare dată l-a lăsat să plece deși în mașină i-au fost găsite substanțe interzise. 

Prima dată agenții l-au oprit în cadrul unei acțiuni de rutină, control în cadrul căruia i-au recomandat să conducă mai prudent. Ulterior, în urma unui apel la 112, care reclama șofatul haotic, tânărul a fost din nou oprit de polițiști. Părea agitat, iar la percheziția mașinii au fost găsite o țigară de tip joint şi mai multe pastile. Alături de alți trei pasageri din mașină, șoferul a fost condus la secția de poliție din Vama Veche, dar nu a fost verificat cu aparatul drugtest întrucât, spun agenții, nu prezenta semne că ar fi drogat. Astfel că l-au lăsat să plece.

Acesta a ajuns ulterior pe același drum cu grupul de tineri care mergeau pe marginea carosabilului. La verificări s-a constatat că tânărul consumase între timp mai multe tipuri de droguri.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu droguri
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close