Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: "Are o forță de muncă fantastică, dar nu are putere constructivă"

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: "Are o forță de muncă fantastică, dar nu are putere constructivă"

de G.S.    |    11 Iun 2016   •   19:49

Prestația candidaților USB în cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv clasa politică.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri ascunse, realizată de Dana Grecu, cam care sunt coordonatele de la care pleacă Clotilde Armand și ce urmează în continuare.

“Are 2, are 3 de 3. Este orgolioasă, dar și împrăștiată. Este extrem de tipicară și are o forță de muncă fantastică, poate chiar sedentară. În plus, are 9 vibrația numelui, 9 cifra de destin. Deci a venit să trăiască o aventură în România. Ai noștri, cu cifre 5 și 9 pleacă în străinătate, sunt cifre de aventurier, 1, 3, 5, 7 și 9. Cele pare nu pleacă. Dar 9, prin excelență. Tot ce înseamnă provocări, distanțe.”

“Cifra 9 are atuu de aventură. Oamenii empatizează cu 9, pentru că este carismatic, place, dar nu are o putere constructivă. Ea nu poate să schimbe acest 9.”

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre Nicușor Dan: "Are un semn distinct!"

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre partidul USB: "Urmează surprize foarte mari"

 

×

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close