Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici, despre Nicușor Dan: "Are un semn distinct!"

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Nicușor Dan: "Are un semn distinct!"

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Nicușor Dan: "Are un semn distinct!"
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2016   •   19:34

Prestația candidaților USB în cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv clasa politică.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri ascunse, realizată de Dana Grecu, cam care sunt coordonatele de la care pleacă Nicușor Dan și ce urmează în continuare.

Nicușor Dan are 1 vibrația numelui. Autoritar, chiar dacă nu pare, este liderul care lucrează foarte bine și eficient. Dar are în spate o cifră de destin puternică. Făceam analogia, înainte de alegeri, cu Gabriela Firea. Ei doi aveau șanse reale. Are o cifră de destin 3. Combinația este cea mai câștigătoare. Sunt cifre care știu ce fac, dar au și parte de noroc.

Are o sensibilitate, nu știe să iasă în față. Nu știe să facă asocierea cu ceilalți. Se plimbă biciul și tot el dirijează. El nu are acel 2, care te face sociabil, plăcut. El poate să descondire oamenii.

Nicușor Dan are un semn distinct. Anul ăsta a avut un an personal 5, a fost o aventură pentru el. S-a soldat cu ceva benefic, dar a fost o aventură.

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre partidul USB: "Urmează surprize foarte mari"

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: Are o forță de muncă fantastică, dar nu are putere constructivă

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close