Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: "Are o forță de muncă fantastică, dar nu are putere constructivă"

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: "Are o forță de muncă fantastică, dar nu are putere constructivă"

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: "Are o forță de muncă fantastică, dar nu are putere constructivă"
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2016   •   19:49

Prestația candidaților USB în cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv clasa politică.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri ascunse, realizată de Dana Grecu, cam care sunt coordonatele de la care pleacă Clotilde Armand și ce urmează în continuare.

“Are 2, are 3 de 3. Este orgolioasă, dar și împrăștiată. Este extrem de tipicară și are o forță de muncă fantastică, poate chiar sedentară. În plus, are 9 vibrația numelui, 9 cifra de destin. Deci a venit să trăiască o aventură în România. Ai noștri, cu cifre 5 și 9 pleacă în străinătate, sunt cifre de aventurier, 1, 3, 5, 7 și 9. Cele pare nu pleacă. Dar 9, prin excelență. Tot ce înseamnă provocări, distanțe.”

“Cifra 9 are atuu de aventură. Oamenii empatizează cu 9, pentru că este carismatic, place, dar nu are o putere constructivă. Ea nu poate să schimbe acest 9.”

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre Nicușor Dan: "Are un semn distinct!"

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre partidul USB: "Urmează surprize foarte mari"

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close