Antena 3 Actualitate Zeci de arme, găsite în urma unor percheziţii domiciliare în Prahova. O persoană a fost reţinută

Zeci de arme, găsite în urma unor percheziţii domiciliare în Prahova. O persoană a fost reţinută

20 Feb 2012   •   18:19
Zeci de arme, găsite în urma unor percheziţii domiciliare în Prahova. O persoană a fost reţinută Foto: VideoNews

Două persoane sunt cercetate pentru încălcarea regimului armelor, una dintre ele fiind deja arestată preventiv, după ce în locuinţele lor au fost descoperite 44 de arme şi 118 cartuşe cu glonţ.
   
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi în urma a cinci percheziţii desfăşurate în judeţul Prahova, informează Mediafax.
   
La domiciliile lor au fost găsite mai multe părţi componente ale armelor, 60 de capse percuţie, opt eprubete cu praf de puşcă şi zece capse genofix, toate susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.
   
Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar ulterior au fost prezentaţi Tribunalului Prahova care a emis pe numele unuia dintre ei mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Celălalt va fi cercetat în libertate, având interdicţie de a părăsi localitatea.
   
La acţiune au participat poliţişti ai Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase Prahova şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close