Antena 3 CNN Actualitate Zeci de curse aeriene, anulate din cauza ceţii

Zeci de curse aeriene, anulate din cauza ceţii

Zeci de curse aeriene, anulate din cauza ceţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Ian 2011   •   11:39

Ceaţa densă a ţinut la sol mai multe avioane pe majoritatea aeroporturilor din ţară. Două curse care trebuiau să plece marţi dimineaţă de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală, către Budapesta şi Roma, au fost anulate din cauza ceţii. În ultimele 24 de ore, sute de pasageri au rămas în sălile de aşteptare sau au ajuns la altă destinaţie.

Peste o sută de oameni au aşteptat ore bune pe aeroportul din Cluj-Napoca pentru că avionul care trebuia să-i ducă la Barcelona n-a putut decola din cauza ceţii. În cele din urmă, cu puţin înainte de miezul nopţii, avionul s-a ridicat.

N-au fost singurii cărora ceaţa le-a dat programul peste cap. Unii dintre pasagerii care trebuiau să ajungă la Bucureşti au ajuns la Constanţa, Timişoara şi Varna, de unde au fost transferaţi cu autocarele.

Nu doar sosirile au fost date peste cap. Mulţi români care au vrut să plece cu avionul din ţară s-au trezit blocaţi în aeroporturi. 22 de curse aeriene au fost anulate în ultimele 24 de ore din cauza vizibilităţii reduse.

 


×
Subiecte în articol: ceata aeroport
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close