Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum recunoaștem prezența ghidului spiritual și care sunt semnele la care trebuie să fim atenți

Cum recunoaștem prezența ghidului spiritual și care sunt semnele la care trebuie să fim atenți

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit despre tipurile de ghizi spirituali pe care îi putem avea și care sunt semnele prin care le recunoaștem prezența benefică în viața noastră.

Cum recunoaștem prezența ghidului spiritual și care sunt semnele la care trebuie să fim atenți
de Georgiana Adam    |    15 Mai 2021   •   19:20

Există mai multe tipuri de ghizi spirituali și avem fiecare dintre noi mai mult de unul singur. Primim unul la naștere și altul la botez. Le mai spunem și Îngeri Păzitori.

Ghidul spiritual ne alege pe noi, nu invers. Poate fi o  entitate benefică necunoscută sau o rudă apropiată care a decedat. 

Îi putem simți intuitiv dar putem avea și unele simptome fiziologice, gen țiuit în urechi sau fluturi în stomac. 

Sincronicitățile sunt de multe ori cauzate de ghidul nostru spiritual. Ne vin răspunsuri la unele întrebări, idei deosebite, vise.  

Trebuie să fim atenți la aceste semne, ele de multe ori sunt karmice!

Ni s-a întâmplat de multe ori să ne facem un plan și ceva pur și simplu să ne dea totul peste cap. Ulterior realizăm că acea piedică nu a fost întâmplătoare și nici negativă, ci în favoarea noastră. 

Toate aceste lucruri vin să ne păzească, să ne îndrume, să ne arate calea cea dreaptă. Uneori ne întoarcem înapoi după un lucru banal și putem realiza - ca și cum ne sună un clopoțel - de un lucru și mai important. 

Uneori, în ciuda rațiunii, sufletul ne spune că ceva nu e ok, că mai bine amânăm o întâlnire cu o persoană sau un loc anume.

Ghidul spiritual se manifestă prin oamenii din jur

Poate fi sfatul unui prieten sau o vorbă aparent banală care simți că e pentru tine. Este bine să ținem cont de ele. Trebuie să mai știm că ghizii spirituali nu se mai ocupă și de alte persoane, fiecare are ghidul său și primește ocrotire și îndrumare de la acesta. Și chiar dacă oamenii mai intră în conflict, ghizii spirituali nu se ceartă între ei din cauza celor pe care îi au în grijă. 

 

 

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close