Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Datele care vor schimba soarta României: Noiembrie, lună de război

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Datele care vor schimba soarta României: Noiembrie, lună de război

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Datele care vor schimba soarta României: Noiembrie, lună de război
26 Oct 2019   •   19:03

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a mărturisit că luna noiembrie, va fi o lună a războiului. De asemenea, numerologul susține că această luna va fi și una a trădărilor. 

HOROSCOP.  ”Avem un an universal trei. Luna a 11-a. E curios. Sunt doi luptători, unul în fața celuilalt. Unul vrea binele, unul răul. Unul e adevărul, celălalt e minciunea. În această lună poți să ai parte de corectitudine , de cinste. Poți avea aprte și de înșelăciuni, minciuni și de a obține niște favoruri nemeritate sub alte forme.

HOROSCOP.  E o lună a războiului. Mersul la vot e o dispută, e în contradicție cu atâția candidați. Dacă luăm 11 este un doi. E luna în care poți face o căsnicie. Există și șansa ca în acestă lună să avem parte de trădări.

HOROSCOP. 10 octombrie-cine va încălca porunicile Domnului și nu va juca corect, va plăti cu vârf și îndesat până la sfârșitul anului”, a spus Voropchievici.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close