Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii câștigă pe toate planurile, Fecioarele schimbă locul de muncă

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii câștigă pe toate planurile, Fecioarele schimbă locul de muncă

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii câștigă pe toate planurile, Fecioarele schimbă locul de muncă
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2021   •   20:38

BERBEC

E cam întors un pic dar este și o certitudine că cineva îl iubește îi va trimite un cadou minunat. O parte din Berbeci vor primi cadouri și vin de la persoane cu afectivitate mai multă.

TAUR

Are fertilitate și belșug săptămâna viitoare. Peste puțin timp visele voastre se vor îndeplini.

GEMENI

Tot cu ce știu ei… simbolul dragostei. Vine ceva nou, fierbinte, pasional. 

RAC

E în așteptarea multor mesaje. Are parte de multă comunicare, este o săptămână plină de comunicare. Fiți atenți și nu piedeți oportunități.

LEU

Lăsați necazurile și grijile la o parte. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. 

FECIOARĂ

Schimbă locul de muncă, dar s-a răzgândit. Așa că schimbă locul de muncă și ia și o locuință mai aproape de locul de muncă. Din două oportunități le va alege pe amândouă, veți acționa favorabil cu o problemă pe care o aveți prioritară.

BALANȚĂ

Aveți răbdare și nu forțați mâna norocului, toate lucrurile bune vin dacă așteptați. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte.

SCORPION

Săptămână cu tumult, cu dispute. Lăsați uraganul! Dacă rămâneți calm, totul se va rezolva.

SĂGETĂTOR

E săptămâna lor! Aveți câștig pe toate planurile!

CAPRICORN

Săptămână în care muncește foarte mult. Trebuie să aveți forță să depășiți tot, vin provocări multe și trebuie să fiți rezistenți.

VĂRSĂTOR

Aură de mister. Nu știe nimeni ce vrea, decât Dumnezeu. 

PEȘTI

Dau din coadă și se produce un salt rapid în existența lor săptămâna viitoare.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici rune
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close