Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Meteo din bătrâni pentru luna aprilie 2024. Mihai Voropchievici: "Vreme cu temperaturi paradoxale"

Meteo din bătrâni pentru luna aprilie 2024. Mihai Voropchievici: "Vreme cu temperaturi paradoxale"

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, prognoza meteo din bătrâni pentru luna aprilie 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   20:30

Luna aprilie 2024 este caracterizată de temperaturi paradoxale. Vremea va fi în general bună cu posibilități de ploaie în București, dar și în țară.

Mihai Voropchievici a spus cum va fi vremea în luna aprilie 2024, potrivit prognozei meteo din bătrâni.

"Dacă vrem să mai vedem și meteo, am încurcat-o, că un pic s-a pliat, dar nu în București, pentru luna aprilie. Zice că pe întâi a fost ploaie, la noi a tras numai așa un pic pe praf. Din 2 până pe 9 bine și pe alocuri ploaie. În schimb, din 10 până pe 20 aprilie este bine, dar noaptea este frig și vedem și acum că sunt paradoxale temperaturile, ai 6°C noaptea  și ziua ai 22°C sau 23°C e diferența fantastic de mare.

În schimb, pe 21 și 22 nori cu soare. Pe 23 în schimb, până la 28 senin, dar se menține dimineața la primele ore și în cursul nopții rece. Pe 29 şi pe 30 posibilități de ploaie și în București, dar și în zonele din țară. Am avut și vânt pe lângă asta, s-au mai asociat și cu niște vântoase.

Asta pentru că pe întâi s-a dat prognoza că o să fie pe 2 vreme frumoasă și toată lumea a luat-o drept păcăleală și s-a supărat luna aprilie pe noi și a zis: da? credeți că e așa e? Lasă că vă demonstrez eu că o să vă iau cu totul, cu valize cu tot", a spus numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close