Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea: "Sănătatea seniorilor este responsabilitatea noastră!"

Gabriela Firea: "Sănătatea seniorilor este responsabilitatea noastră!"

Seniorii din Capitală au primit sfaturi pentru sănătate și pentru o viață cât mai activă în cadrul unei întâlniri organizate de Gabriela Firea, la care au participat medici de renume.

Gabriela Firea: "Sănătatea seniorilor este responsabilitatea noastră!"
de Alexandra Dima    |    26 Mai 2024   •   16:18

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, președintele Comisie de Sănătate din Senat, Măriuca Ivan - Crucea Alb Galbenă, precum şi medicii Dr. Adina Alberts, Marilena Băluţă, Cristina Berteanu şi Irina Enache au participat la dezbaterea organizată de senatoarea Gabriela Firea.

Seniorii prezenți la întâlnire au cerut reluarea programelor Centrului pentru Seniori al Municipiului București, care au fost sistate în ultimii patru ani.

Prin aceste programe, bucureștenii vârstnici au învățat cum să folosească Internetul sau au efectuat gratuit analize medicale care sunt, în general, foarte costisitoare.

"Sănătatea seniorilor este o responsabilitate a noastră! Autoritatea locală trebuie să aibă programe concrete dedicate seniorilor! Este nevoie de implicarea prin care aceștia să îmbătrânească activ", a declarat Gabriela Firea.

"După alegerile din 9 iunie, vom repune pe picioare Centrul pentru Seniori și proiectele atât de utile pentru aceştia!", a mai promis candidatul PSD la Primăria Capitalei. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toţi comercianţii români sunt obligaţi acum să accepte plata cu cardul
x close