Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu la Slatina: "Un oraș și așezat, și curat, și ordonat”

Marcel Ciolacu la Slatina: "Un oraș și așezat, și curat, și ordonat”

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns duminică la Slatina unde şi-a exprimat admiraţia pentru "un oraș și așezat, și curat, și ordonat”, îndemnând oamenii să ţină cont de acest lucru la scrutinul din 9 iunie pentru a-l reconfirma în funcţie pe actualul primar PSD Emil Moţ.

Marcel Ciolacu la Slatina: "Un oraș și așezat, și curat, și ordonat”
de Alexandra Dima    |    26 Mai 2024   •   15:22

Prezent la Slatina, premierul Marcel Ciolacu a asigurat că va fi emisă hotărârea de guvern pentru noul Stadion „1 Mai”.  El a mai pledat şi pentru o campanie electorală curată, dat fiind că există unele tensiuni locale între candidatul PSD şi cel PNL. 

"Prea mult timp, timp de 30 de ani, și eu, și dumneavoastră, și toți românii am fost împinși de a vota din ură, de a vota contra cuiva. Eu cred că după 30 și de ani de la Revoluție este cazul să intrăm într-o normalitate. Cine fură să ducă la pușcărie, cine face nereguli, oamenii să nu-l mai voteze”, a declarat Ciolacu, potrivit Gazetei de Sud

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Premierul a adăugat că Slatina „arată un oraș și așezat, și curat, și ordonat” şi că slătinenii vor ţine cont de acest lucru la scrutinul din 9 iunie.

Vizita premierului "a demonstrat că la Slatina se pot realiza proiecte de anvergură", a precizat şi primarul Emil Moţ, într-un mesaj postat pe Facebook.

"Sper că sunteți la fel de convins ca și mine de potențialul acestui oraș și de importanța susținerii inițiativelor locale", a mai precizat primarul Slatinei, care a reuşit să realizeze în acest mandat și cel mai mare skate park din sud-estul Europei, ce se apropie de finalizare.

 

×
Subiecte în articol: Slatina PSD Emil Moţ Marcel Ciolacu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toţi comercianţii români sunt obligaţi acum să accepte plata cu cardul
x close