Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: Lia Olguţa Vasilescu a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova

REZULTATE NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: Lia Olguţa Vasilescu a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova

REZULTATE NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: Lia Olguţa Vasilescu a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Iun 2016   •   23:41

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguţa Vasilescu, candidatul PSD, a câştigat un nou mandat la Primăria Craiova. Potrivit datelor neoficiale, furnizate de PSD, Olguţa Vasilescu ar fi obţinut 60% dintre voturile cetăţenilor cu drept de vot din Craiova, scrie adevarul.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. „Vreau să le mulţumesc craiovenilor pentru că este pentru prima dată când nu au dat un vot împotriva cuiva, iar acest lucru înseamă că ceea ce am reuşit să facem în ultimii patru ani a fost pe placul lor. Eu îi asigur că voi munci cel puţin la fel de mult cum am facut-o şi până în momentul de faţă. Mă voi bate pentru Craiova indiferent care o să fie guvernarea pentru că este un oraş care trebuie să se dezvolte în continuare. Mizez foarte mult şi pentru ce o să se întâmple în toamnă pentru că semnalul electoratului a fost foarte clar: un vot categoric pro PSD. Acest lucru ne dă nouă şansa să ne gândim că în toamnă vom avea un guvern care se va uita către această parte a Olteniei“, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

 

 

Alegeri locale 2016. Lia Olguţa Vasilescu, candidatul PSD, a câştigat un nou mandat la Primăria Craiova, deşi este cercetată de DNA pentru infracţiuni de corupţie.

Citeste mai mult: adev.ro/o8b992

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close