Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI L0OCALE 2016 ALBA IULIA

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI L0OCALE 2016 ALBA IULIA

 ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI L0OCALE 2016 ALBA IULIA
05 Iun 2016   •   19:44

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA.Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că a obţinut 62% din voturi după centralizarea informaţiilor, potrivit numărătorii paralele efectuate de către PNL şi care a contabilizat 32 din cele 50 de secţii de votare din municipiu. ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA 'Cred că nu o să se întâmple mare lucru în restul secţiilor până la 50. E ceea ce estimam', a declarat Mircea Hava.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Hava va obţine astfel cel de-al şaselea mandat consecutiv de primar.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Şapte candidaţi au vizat funcţia de edil al municipiului Alba Iulia la aceste alegeri.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Unul dintre cei mai longevivi primari de municipiu reşedinţă de judeţ din ţară, Mircea Hava ocupă această funcţie din 1996. El a mai deţinut funcţia de primar al municipiului Alba Iulia şi în perioada 1991-1992, după care, între 1993 şi 1996, a fost viceprimar.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Hava a câştigat alegerile din 2012 cu 49,61% din voturile valabil exprimate, la cele din 2008 fiind preferat de 65% dintre alegătorii prezenţi la vot. În 2004 el a fost votat de aproape 72% dintre cetăţenii prezenţi la vot.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Ce au spus liberalii

Candidatul social-democrat la Primăria Alba Iulia, deputatul Călin Potor, susţine că prezenţa scăzută la urne a alegătorilor din Alba Iulia arată că administraţia locală nu şi-a făcut treaba. ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA 'Prezenţa este foarte mică, este o prezenţă care spune un lucru la fel de clar: administraţia locală nu şi-a făcut treaba, primarul Hava nu a făcut ceea ce trebuia să facă. Este firesc, dezamăgirea este mare. Din acest moment, cele 20.000 de voturi care se vor împărţi între candidaţi vor duce la un câştigător care este mai puţin legitim. Alba Iulia cred că merita mai mult. Din acest punct de vedere, vă daţi seama că sunt mâhnit', a declarat presei duminică seară Călin Potor.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Social-democratul a conchis că, indiferent de rezultat, Mircea Hava 'începe să fie tot mai mic' în ochii săi şi ai locuitorilor din Alba Iulia.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Probleme pentru PNL

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminică, la ieşirea de la vot, că PNL va avea la nivel naţional un scor bun, dar că vor fi unele probleme în anumite localităţi, inclusiv în Bucureşti, fiindcă partidul "nu a fost hotărât cu cine să meargă în faţă". ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA "Scorul PNL la nivel naţional va fi bun. Cred că vom avea unele probleme în anumite localităţi şi, în special, din cauza faptului că partidul nu a fost hotărât cu cine să meargă în faţă. Sunt tot timpul aceste discuţii. Toată lumea se consideră mai bună decât toată lumea şi în momentul acesta e o chestiune de delicateţe, e greu să îi spui 'du-te acasă pentru că nu poţi să scoţi un scor bun şi nici măcar nu eşti echipat din toate punctele de vedere pentru a fi primar''', a declarat Mircea Hava.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Întrebat dacă se referă la Bucureşti, Hava a răspuns afirmativ.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA "Da, mă refer la Bucureşti. Nu cred că trebuie să facem acum o analiză", a spus Mircea Hava. El a adăugat că cea ce îl "doare şi deranjează" este faptul că Predoiu "este un om foarte bun, şi s-a văzut, însă, prea puţin timp".

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Liberalul a susţinut că nu îi este teamă de o eventuală fraudare a alegerilor.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA "Nu mi-e teamă de fraudări. Este cel mai safe mod de a se vota acum şi nu cred că cineva va avea curajul să fure voturi, pentru că aţi văzut ce s-a întâmplat. Sunt oameni care sunt în puşcărie, sunt oameni cu puşcăria suspendată, sunt oameni cu probleme pentru că au îndemnat la furtul votului şi pentru că au furat votul. Deci, nu îmi e teamă de aşa ceva. Sistemul, din câte îl ştiu, este foarte, foarte bine pus la punct. Nu cred că cineva va avea curajul", a mai spus liberalul.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA În ceea ce îl priveşte, Mircea Hava, care candidează pentru al şaselea mandat consecutiv de primar, a spus că aşteptările de la alegerile de duminică sunt pe măsura faptelor.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA "Aşteptările sunt pe măsura faptelor. Sunt fapte, sunt foarte multe fapte şi rezultatele vor fi pe măsura lor", a declarat edilul.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Hava, care a fost însoţit la vot de întreaga familie, inclusiv de doi nepoţi, de "generaţia tânără" cum a menţionat acesta, a spus că gândurile sale sunt înspre ei. "Pentru ei am votat, pentru că ei înseamnă viitorul şi ei trebuie să crească mai bine decât cum am crescut noi", a conchis Mircea Hava.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA. Anunțul pesediștilor

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, care ocupă prima poziţie pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean, a spus duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu încredere că ziua de 5 iunie "va reprezenta o cotitură importantă" în judeţ.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA "Pentru întreg judeţul, inclusiv pentru municipiul Alba Iulia, este un vot foarte important. (...) Ne dorim cu toţii o schimbare şi o altă dinamizare a tot ceea ce înseamnă activitatea administrativă locală, dar şi judeţeană. Am votat cu încredere că ziua de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţul nostru", a susţinut social-democratul Ioan Dîrzu.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA. Ce fac liberalii

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA  Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Ion Dumitrel, primul pe lista Partidului Naţional Liberal pentru Consiliul Judeţean, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că a votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia şi pentru judeţul Alba.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA 'Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia şi judeţul Alba şi cu convingerea că tot aceştia vor administra treburile comunităţi din Alba Iulia şi din localităţile judeţului nostru', a spus Ion Dumitrel.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA El a mai spus că nu crede că este dezavantajat de noul sistem de alegeri, dar a opinat că "era mult mai bine pentru oameni să voteze preşedintele (de C.J. - n.r.) în mod direct".

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA La rândul său, vicepreşedintele CJ Alba Florin Roman, secretar general adjunct al PNL, a spus că a votat "cei mai buni" pentru Alba, acesta recomandându-le oamenilor să-şi exercite dreptul la vot.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA "Am votat cei mai buni pentru Alba, am votat oameni care au făcut ceva pentru acest oraş (Alba Iulia - n.r.) şi pentru acest judeţ. Rugămintea este ca oamenii să-şi exercite acest vot democratic", a declarat Florin Roman.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA ALBA IULIA Acesta a opinat că votul de duminică "va însemna mult mai mult decât arată sondajele pentru Partidul Naţional Liberal", Roman susţinând că "surpriza frumoasă a acestor alegeri o vor reprezenta foarte multe judeţe din Moldova".

sursa: agerpres

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close