ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA DEVA

de D.G.    |    06 Iun 2016   •   14:56
ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA DEVA sursa foto: hunedoaramea.ro

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. Deputatul Mircia Muntean câştigă alegerile la Deva din partea PSRO, chiar dacă a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu și a fost trimis în judecată într-un alt dosar, pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. Mircia Muntean redevine astfel primarul Devei după o pauză de patru ani, arată numărătoarea paralelă a partidelor.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. La Primăria Petroșani rămâne actualul primar liberalul Tiberiu Iacob Ridzi.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA.Deputatul Mircia Muntean (PSRO) a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Deva, potrivit numărătorii paralele efectuate duminică noaptea de staff-urile de campanie ale PSRO şi PSD în majoritatea secţiilor de votare din localitate, potrivit Agerpres. ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA.Conform datelor oferite de partidele politice, Mircia Muntean l-a învins la urne pe actualul primar Petru Mărginean (PNL).

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. Ce a spus MIRCIA MUNTEAN

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. 'A fost o victorie de la inimă la inimă, muncită, pe care am obţinut-o greu, dar a meritat. Am cele mai bune proiecte pentru oraş, împreună cu echipa mea de campanie. În ultimele două luni, am vorbit cu oamenii şi am reuşit să obţinem un scor frumos şi meritat', a declarat, pentru AGERPRES, Mircia Muntean.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. El a afirmat că între primele proiecte pe care le va supune consilierilor locali se vor număra unele referitoare la reducerea taxelor locale, anveloparea termică a blocurilor de locuinţe şi construirea de locuri de parcare pentru fiecare proprietar de maşină.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA DEVA. Mircia Muntean a mai fost primar al municipiului Deva în perioada anilor 1996-2012.

 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close