Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA SLATINA. Cine câștigă PRIMĂRIA SLATINA

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA SLATINA. Cine câștigă PRIMĂRIA SLATINA

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA SLATINA. Cine câștigă PRIMĂRIA SLATINA
05 Iun 2016   •   19:52

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA. Deputatul Emil Moţ, candidatul social-democraţilor pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, a obţinut cel mai mare număr de voturi, potrivit preşedintelui PSD Olt, Paul Stănescu. ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Acesta a mai spus, duminică noaptea, într-o declaraţie de presă la sediul partidului, că vor mai câştiga mandatele de primar candidaţii PSD de la Caracal, Liviu Radu, de la Corabia, Iulică Oane, de la Piatra-Olt, Tudor Udrescu şi de la Potcoava, Emanuel Enăchioaia.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA "Mă bucur de victoria tuturor colegilor noştri: Emil Moţ la Slatina, Liviu Radu la Caracal, Iulică Oane la Corabia, Enăchioaia la Potcoava, Udrescu la Piatra-Olt. Este un rezultat foarte bun, extraordinar pot să spun, pentru că nu cred că vreodată în istoria partidului PSD a avut un asemenea rezultat", a declarat Stănescu, făcând referire şi la votul pentru Consiliul Judeţean Olt şi primăriile de comune.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Deputatul Emil Moţ a afirmat că îşi va respecta toate promisiunile electorale şi că nu îi va dezamăgi pe slătineni."Vreau să le mulţumesc atât slătinenilor care m-au votat cât şi celor care nu m-au votat. Vreau să-i asigur că nu îi voi dezamăgi. Vreau să îi asigur că toate punctele pe care le-am trecut pe cardul meu vor fi duse la bun sfârşit. Vreau să le mulţumesc oamenilor din organizaţia PSD Slatina, celor care au muncit alături de mine şi fără de care nu puteam să ajung aici. Mulţumesc, încă o dată, slătinenilor pentru pentru încrederea acordată", a declarat Moţ.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a susţinut că social-democraţii au arătat că au soluţii. "Am găsit soluţia să ne adresăm oamenilor, să le arătăm că avem soluţii concrete, că suntem oameni serioşi şi vrem să facem treabă şi iată că a venit şi votul de încredere din partea slătinenilor. Vom face treabă şi nu vom dezamăgi în aceşti patru ani şi sunt convins că au ales soluţia corectă alegându-l pe Emil Moţ primar la Slatina. Fiecare vot ne obligă", a declarat Marius Oprescu.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Primul candidat pe lista PSD pentru Consiliul Local Slatina, Renică Diaconescu, a afirmat că diferenţa de voturi între candidatul social-democrat la Primăria Slatina, Emil Moţ, şi cel al PNL, Marius Bălaşa, este mai mare de 3.000 de voturi şi că este vorba de o "victorie categorică" a social-democraţilor. "Era o victorie sigură. (...) Candidatului PNL eu îi transmit salutări, poate să mai candideze, este încă tânăr dar trebuie să înveţe foarte multe din politică. Trebuie să înveţe să se pregătească foarte bine, să aibă un program foarte bun şi oamenii nu mai acceptă lovituri sub centură, oamenii vor programe. (...) Victoria de la Slatina este categorică. Vom fi cu peste 3.000 de voturi peste, probabil. Astea sunt calculele noastre, iar la consiliul local probabil vom avea peste 4.000 de voturi peste PNL", a spus Diaconescu

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Cum au votat liberalii

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Slatina, Marius Bălaşa, a afirmat că duminică a votat pentru "schimbare" precum şi pentru "un viitor mai bun al slătinenilor". ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA "Am votat cu încredere şi speranţă pentru un viitor mai bun al slătinenilor. Slatina are nevoie să fie respectată. Am votat pentru schimbare", a spus Marius Bălaşa.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Pentru funcţia de primar al municipiului Slatina pe buletinele de vot sunt nouă candidaţi.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Ce a spus șeful CJ Olt

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că îşi doreşte ca judeţul Olt să fie primul din ţară din punct de vedere al prezenţei la vot deoarece duminică "este cea mai importantă zi pentru administraţiile locale". ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA "Ca preşedinte de Consiliu Judeţean, îmi doresc ca Oltul să fie pe primul loc din punct de vedere al prezenţei la vot, să vină toată lumea la urne. (...) Astăzi este cea mai importantă zi pentru administraţiile locale şi administraţia judeţeană, alegem primarii, consilierii judeţeni, consilierii locali şi ceea ce îmi doresc eu este să continuăm împreună, să fie aleşi oameni serioşi, oameni care au proiecte şi care se ţin de cuvânt", a declarat duminică, pentru AGERPRES, Paul Stănescu.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Preşedinte al Consiliului Judeţean Olt începând din 2008, Stănescu nu mai candidează la aceste alegeri locale.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Câte buletina s-au tipărit

Tipărirea a aproape 1.250.000 de buletine de vot necesare pentru alegerile locale în judeţul Olt a fost încheiată, ele fiind depozitate sub pază militarizată până la momentul distribuirii către cele 112 localităţi din judeţ, a declarat miercuri prefectul Silviu Neacşu. ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Acesta a precizat că ultimul transport cu buletine de vot de la tipografie către locul de depozitare a avut loc miercuri după-amiază.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Tipărirea celor 1.244.546 de buletine de vot a costat 174.000 lei, inclusiv TVA.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA În judeţul Olt sunt 376.885 de alegători, cei mai mulţi, peste 71.000, fiind în municipiul Slatina.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Localitatea cu cei mai puţini alegători este Topana, unde numărul persoanelor cu drept de vot este de 605. Mai puţin de 1.000 de alegători sunt şi în Făgeţelu (750), Tătuleşti (779), Sîmbureşti (876), Oporelu (909) şi Baldovineşti (902).

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA În judeţul Olt vor fi aleşi 112 primari, 1.293 de consilieri locali şi 33 de consilieri judeţeni. La alegerile locale vor funcţiona 379 secţii de votare.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Pentru mandatele de primar sunt 528 de candidaţi, pentru cele de consilier local sunt 7.949 de candidaţi, iar pentru mandatele de consilier judeţean sunt 300 de candidaţi.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA. Câte femei candidează

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Un număr de 27 de femei vor să ajungă primar şi candidează pentru această funcţie în localităţi din judeţului Olt, la alegerile locale din 5 iunie, conform listelor publicate de Biroul Electoral Central. Procentul reprezentat de acestea este 5,11 la sută din numărul total de candidaţi la funcţia de primar în judeţul Olt, care este de 528.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 SLATINA Dintre cele 27 de femei candidat la funcţia de primar, 26 candidează în comune şi una în municipiul Slatina, fiind vorba despre Livia Teleu, care s-a înscris în această cursă electorală ca independent.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA. Cine are cele mai multe candidate

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Dintre toate formaţiunile, UNPR are cele mai multe femei candidat la funcţia de primar din judeţul Olt, respectiv 10, în comunele Bărăşti, Bobiceşti, Dobroteasa, Dobrun, Giuvărăşti, Stoeneşti, Morunglav, Nicolae Titulescu, Vlădila şi Vulpeni.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Liberalii au cinci femei candidat pentru fotoliul de primar, în comunele Deveselu, Brebeni, Redea, Rotunda şi Sîmbureşti.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA ALDE are patru candidate la funcţia de primar, în comunele Tătuleşti, Slătioara, Verguleasa şi Vişina Nouă.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA Trei dintre candidatele din judeţul Olt la funcţia de primar sunt de la PMP şi vizează fotoliile de edil din comunele Gîrcov, Baldovineşti şi Oporelu.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA De la PSD candidează o femeie, în comuna Icoana, unde social-democrata care vrea să fie aleasă primar ocupă în prezent funcţia de viceprimar.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA PRM are de asemenea femei candidat la funcţia de primar, în localităţile Verguleasa şi Valea Mare.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA De asemenea, în comuna Izvoarele o femeie candidează ca independent pentru fotoliul de primar al localităţii.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PRIMĂRIA SLATINA În prezent în judeţul Olt nu sunt femei primar. Judeţul Olt are 112 localităţi, iar numărul candidaţilor la funcţia de primar în judeţul Olt este de 528, municipiul Slatina fiind localitatea cu cei mai mulţi candidaţi, respectiv nouă.

sursa: agerpres

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close