Alegerile din Capitală ar putea fi contestate. ”Ne îndoim de corectitudinea alegerilor”

07 Iun 2016   •   08:55
Alegerile din Capitală ar putea fi contestate. ”Ne îndoim de corectitudinea alegerilor” Foto: Agerpres

Senatorul Dumitru Pelican, candidat la Primăria Sectorului 2, anunță pe Facebook că ia în calcul contestarea alegerilor. Reprezentantul PER consideră ”ciudate” alegerile și rezultatele acestora.

”Alegeri ciudate in Capitala ! Experimentul Bucuresti !!!...
Dupa o noapte alba-numararea voturilor a durat in unele sectii pina azi,la ora 6- si dupa o analiza amanuntita a proceselor verbale din cele 202 sectii de votare,avem destule motive sa ne indoim de corectitudinea alegerilor ! As vrea insa sa fac citeva scurte precizari, absolut necesare :
Cum sa ne explicam faptul ca in mai multe sectoare din Capitala au fost date peste cap majoritatea sondajelor,adica sectorul 6,sectorul 5,sectorul 2,sectorul 4,aparind peste noapte alte date oficiale,complet diferite ?
O fi marja de eroare corecta,dar au disparut procente de peste 17-18 la suta,la candidatii care aveau cele mai mari procente si erau dati ca invingatori ! Si in ceea ce ma priveste,chiar in ziua votului,mai multe sondaje ma dadeau pe primul loc cu 30%,iar dupa ora 19,aceste sondaje au fost spulberate,eu "obtinind" in final in jur de 13,3%. Apoi,de ce au aparut sondaje chiar in ziua votului,ele fiind interzise,urmind ca la ora 21 sa aflam ce au aratat ele,nu in ziua de vot ! Chiar si d-ul Victor Ponta declara in ziua votului,dupa-amiaza, pentru Aktual 24.ro ca in Sectorul 2 voi cistiga eu, iar in sectorul 5 d-ul Vanghelie. Chiar si celebrul IRES ma dadea cu citeva zile inainte de vot,un invingator in sondajul prezentat de postul tv Digi 24. Se naste o intrebare : toate sondajele au fost mincinoase ? Apoi,cum putem crede ca in citeva zile,pe final,celebrul USB a crescut in Sectorul 2 de la 5-7% la peste 16% in ziua votului ? Nu cred ca aceste sondaje au fost mincinoase,categoric,nu,ceea ce pot sa cred este faptul ca s-a actionat intr-un sistem nou,de tip EXPERIMENT,aici,in Capitala,nu insa si la nivel de tara ! Adica,toti bucurstenii au ajuns sa iubeasca PSD-ul,asa,peste noapte,partid pe care pina mai ieri il blamau si-l considerau partidul cu cei mai multi penali ? N-as crede !
Miine vom decide ce este de facut,probabil,vom contesta alegerile ! Avem destule motive s-o facem ! 
Si, nu in ultimul rind,vreau sa le multumesc bucurestenilor din Sectorul 2 pentru voturile primite !” scrie Dumitru Pelican pe Facebook.

Parteneri
x close