Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Voci din PNL: ”Partidul trebuie reclădit de la bază până la vârf”

Voci din PNL: ”Partidul trebuie reclădit de la bază până la vârf”

Voci din PNL: ”Partidul trebuie reclădit de la bază până la vârf”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Iun 2016   •   23:59

ALEGERI LOCALE 2016. PNL trebuie reclădit de la bază până la vârf, iar dreapta să fie unită, consideră deputatul liberal Andreea Paul, informează agerpres.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. "Capitala condusă de către o femeie este noutatea politică absolută a democrației românești. Regret că PNL a ratat această șansă. N-au fost urechi care să mă audă! Poate mă aud acum: 1. PNL nu are voie să intre în vacanță vara asta. 2. Cei mai buni oameni ai partidului pe teren pentru a pregăti competiția din toamnă. 3. La muncă cu profesioniștii. Gata cu fudulii și cu deciziile bazate pe orgolii. PNL trebuie reclădit de la bază până la vârf, iar dreapta unită!", a scris Andreea Paul, duminică seară, pe Facebook.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit exit-poll-urilor, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, se situează pe a treia poziție în clasamentul pentru funcția de primar general al Capitalei.

ALEGERI LOCALE 2016. EXIT-POLL BUCUREȘTI. GABRIELA FIREA a câștigat alegerile locale din Capitală. Cum s-au clasat ceilalți candidați la Primărie

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close