Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Cadou de politician: Bonuri de reducere la mormântul lui Boca și la moaştele Sfintei Parascheva

Cadou de politician: Bonuri de reducere la mormântul lui Boca și la moaştele Sfintei Parascheva

Cadou de politician: Bonuri de reducere la mormântul lui Boca și la moaştele Sfintei Parascheva
de M.Z.    |    15 Mai 2016   •   15:04

ALEGERI LOCALE 2016. Candidaţii pentru primării sunt mai inventivi cu fiecare an. Locuitorii din Piatra-Neamţ au primit, e drept chiar în săptămâna dinaintea începerii campaniei electorale, carduri care le oferă excursii la mormântul lui Arsenie Boca, la moaştele Sfintei Parascheva sau la Muntele Athos. 

ALEGERI LOCALE 2016. Invenția cu care Liviu Harbuz, candidat pentru Primăria Piatra-Neamț, vrea să ia avans în fața celorlalți aspiranți la fotoliul de primar este "cardul cetățeanului". 

ALEGERI LOCALE 2016. Locuitorii s-au trezit în cutia poștală, înainte de Paște, cu un card care le oferă reduceri, dacă vor să meargă la mormântul lui Arsenie Boca, la Sfânta Parascheva sau chiar la Muntele Athos.

ALEGERI LOCALE 2016. În acelaşi spirit religios, un candidat și-a adus brusc aminte de rudele decedate, în prag de alegeri. Așa că a organizat o pomană electorală, la propriu. A dat mâncare și băutură tuturor localnicilor, pentru pomenirea sufletelor celor decedați.

ALEGERI LOCALE 2016. În campania electorală pentru alegerile locale sunt interzise bannerele, panourile publicitare, spectacolele sau serbările. Candidații au voie doar cu afișe de anumite dimensiuni, broșuri, pliante sau materiale electorale difuzate la televiziuni, radio, în presa scrisă sau în mediul on-line. 

ALEGERI LOCALE 2016. Pe 5 iunie, românii cu drept de vot sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi judeţeni. 

ALEGERI LOCALE 2016. Votarea va începe la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00. 

ALEGERI LOCALE 2016. Citiți și LISTA OFICIALĂ. Cine sunt candidații pentru București și pentru primăriile de sector

ALEGERI LOCALE 2016. A început campania electorală: Interzis la afișe și găleți

ALEGERI LOCALE 2016. Guvernul a alocat pentru desfăşurarea alegerilor locale suma de 350 milioane de lei

ALEGERI LOCALE 2016. Guvernul a decis că alegerile locale vor avea loc la data de 5 iunie.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close