Antena 3 Alegeri Locale 2016 Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1: "De fapt am câștigat, dar am pierdut"

Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1: "De fapt am câștigat, dar am pierdut"

09 Iun 2016   •   10:46
Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1: "De fapt am câștigat, dar am pierdut"
Sursa foto: Foto: Facebook

Deşi solicitarea USB de renumărare a voturilor în sectorul 1 a fost respinsă, Clotilde Armand spune că uniunea nu va capitula atât de uşor.

"Sau protestăm până la capăt și folosim toate căile care sunt la dispoziția noastră - și vom fi priviți ca cei care protestează tot timpul - sau spunem 'ok' și nu ne mai luptăm. De fapt am câștigat, dar am pierdut", a spus candidata USB la Primăria Sectorului 1, la B1 TV.

"Cred că în primul rând ar trebui să ne respectăm alegătorii. Ei nu s-au săturat, ei spun că trebuie să mergem până la capăt. Trebuie să respectam ideea de democrație, de transparență. Miza e mai mult decât aceste alegeri, e procesul democratic în România. Eu nu cred că e corect și bine pentru viitor să capitulăm", a mai spus Clotilde Armand.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close