Antena 3 Alegeri Locale 2016 Clotilde Armand: Va trebui să mă susțineți pentru a obliga PSD să fie mai corect

Clotilde Armand: Va trebui să mă susțineți pentru a obliga PSD să fie mai corect

de G.S.    |    08 Iun 2016   •   09:20
Clotilde Armand: Va trebui să mă susțineți pentru a obliga PSD să fie mai corect

Candidatul USB pentru primăria sectorului 1, Clotilde Armand, a calificat decizia Biroului Electoral de sector de a respinge renumărarea voturilor cerută de USB drept ''un abuz complet''.

''Întâmpinarea noastră a fost respinsă de Biroul Electoral al sectorului 1, compus exclusiv de partidele parlamentare, cu mulţi membri PSD, sunt cel mai bine reprezentaţi. Să ştiţi că este o mare problemă. Am fost anunţaţi la ora 15 să revenim la ora 19, la 19 ni s-a spus să revenim la 21, la 21 ni s-a spus să revenim la 22, am aşteptat, la 22,30, după multe tergiversări, ne-au respins această cerere legitimă şi legală şi justificată. Nu este corect să nu clarificăm situaţia. Nu este în regulă, era bine să rezolvăm problema aceasta şi pentru domnul Tudorache. El a anunţat că nu se va opune, dar colegii lui de partid s-au opus. Eu până acum am avut încredere că totul se va rezolva în mod civilizat, acum încep să am dubii. Va trebui să mă susţineţi pentru a obliga PSD să fie mai corect, mai transparent şi să nu folosească aceste metode care sunt antidemocratice. Sunt extrem de supărată, mi se pare că este normal într-o ţară ca România, în Bucureşti, în sectorul 1 trebuie să facem acest efort minim de renumărare a unor voturi. Nu este o cerere abuzivă, oricine care are cifre în faţa lui înţelege că are rost să facem această verificare, e un abuz complet'', a transmis Clotilde Armand prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook.

Ea a reiterat că nu se explică de ce în secţiile fără reprezentaţi USB a primit mai puţine voturi decît a primit USB pentru Consiliul local, unde tot ea era prima pe listă.

 

×
Parteneri
x close