Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Cum se explică implicarea lui Victor Ponta în campania electorală. Radu Tudor: ”E un interes major pentru revenirea lui Ponta în fruntea PSD”

Cum se explică implicarea lui Victor Ponta în campania electorală. Radu Tudor: ”E un interes major pentru revenirea lui Ponta în fruntea PSD”

pontaaa.jpg
Foto: captura Antena 3
05 Mai 2016   •   20:48

Radu Tudor a explicat, la Ediția Specială de la Antena 3, că prin implicarea sa în campania electorală, Victor Ponta încearcă ”o revenire în forță” pe trei planuri.

”E o încercare de a explica un gest care a supărat majoritatea membrilor PSD, atunci când și-a dat demisia pe Facebook. E o încercare de revenire în forță a lui Victor Ponta care vizează și președinția Camerei Deputaților și un loc de parlamentar. Dar și un calcul pentru virtuala plecare a lui Dragnea din fruntea partidului”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

”E un interes major pentru revenirea lui Ponta în fruntea PSD. El e la dreapta lui Dragnea și participă la toate conferințele de presă din această campanie”, a subliniat Radu Tudor.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, la Slatina, că la alegerile parlamentare din toamna acestui an va candida pentru un mandat de deputat în județul Gorj, unde are "o relație specială" cu toți care i-au fost alături. Ponta a precizat că s-a aflat joi în județul Olt pentru susținerea unor candidați PSD la alegerile locale, la solicitarea președintelui partidului, Liviu Dragnea, precum și a liderului organizației județene a PSD, Paul Stănescu. 

×
Citește mai multe din Alegeri Locale 2016
» Vezi toate știrile din Alegeri Locale 2016
Cele mai noi știri
Parteneri
x close