Eugen Tomac, candidatul PMP la Primăria sectorului 1: ”Îi îndemn pe români să iasă la vot”

05 Iun 2016   •   09:12
Eugen Tomac, candidatul PMP la Primăria sectorului 1: ”Îi îndemn pe români să iasă la vot” Foto: Facebook

Candidatul PMP la Primăria sectorului 1, Eugen Tomac, preşedintele executiv al partidului, i-a îndemnat duminică pe alegători să iasă la vot, pentru că, susţine el, societatea se poate schimba doar prin implicare.

"În primul rând, îi îndemn pe toţi românii să iasă astăzi la vot. Este esenţial ca toţi cetăţenii României, indiferent în ce localităţi locuiesc, să se prezinte într-un număr cât mai mare la vot. Democraţia înseamnă implicare şi am votat cu gândul că putem transforma, putem schimba societatea românească doar prin implicare. Am votat cu gândul că pot readuce la nivelul de credibilitate şi normalitate tot ceea ce înseamnă funcţionarea Primăriei sectorului 1. Cred cu tărie că oamenii politici noi trebuie să-şi asume responsabilităţi importante pentru bucureşteni, pentru viitoarele generaţii", a declarat Eugen Tomac, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală la Secţia nr. 76 de la Colegiul Naţional "Sf. Sava".

El a precizat că a venit la vot însoţit de fiul său în vârstă de 6 ani, Radu, pentru a-l face să înţeleagă că "implicarea este esenţială într-o societate democratică".

"Îi invit pe toţi românii să iasă la vot, iar pe bucureşteni să voteze înţelept", a transmis Tomac.

Sursă: Agerpres
x close