Fotografia neobișnuită postată de Nicușor Dan pe Facebook

05 Iun 2016   •   18:03

ALEGERI LOCALE 2016 BUCUREȘTI. În ziua alegerilor locale, Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Generală, a postat o fotografie inedită cu el. Una de pe vremea când era soldat în armată română. Imaginea este însoțită de un mesaj mobilizator pentru bucureșteni. De altfel, candidatul USB a trecut în revistă mai multe personalități care au votat duminică până la ora 17.00.

Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la funcţia de primar general al Capitalei, spune că a votat pentru un Bucureşti necorupt şi pentru o nouă clasă politică, el îndemnând alegătorii să îşi exprime duminică opţiunea electorală, scrie agerpres.ro.

"Vreau să mulţumesc sutelor de oameni care au muncit pentru campanie, inclusiv cei care s-au trezit la 5 dimineaţă astăzi ca să supravegheze votul din partea noastră. Am votat pentru un Bucureşti necorupt, am votat pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care şi-a dovedit şi corupţia şi incompetenţa. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieşit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România şi sunt convins că putem să o facem azi. Îi îndemn pe oameni să aibă încredere în toţi ceilalţi care au acelaşi vot ca şi ei, să aibă încredere că împreună putem să construim o societate în care ne decidem noi singuri destinul", a declarat Nicuşor Dan, la ieşirea de la urne.

Întrebat dacă este emoţionat, el a răspuns că simte responsabilitate faţă de mulţi oameni care au muncit în campanie.

"Vom merge din secţie în secţie. Ne vom vizita oamenii care supraveghează alegerile pentru noi şi la ora 21,00 sper să ne regăsim cu veşti bune", a afirmat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a votat la Şcoala nr. 279 "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril" din sectorul 6 al Capitalei.

Parteneri
x close