Fraudă la alegerile locale din Alexandria: Candidatul PRU lipsește de pe buletinele de vot

05 Iun 2016   •   12:11
Fraudă la alegerile locale din Alexandria: Candidatul PRU lipsește de pe buletinele de vot Foto: Intact Images

Situație incredibilă la alegerile din Alexandria, Teleorman. Candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria (Teleorman), Dumitru Goldbach, lipsește de pe buletinele de vot. În acest sens a fost sesizat BEC, BEJ, AEP și Poliția, pentru că lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciază total procesul de votare, iar alegerile trebuie refăcute.

''Faptul că acest lucru s-a întâmplat în fieful lui Liviu Dragnea ne indică încă o încercare de fraudare a alegerilor marca PSD. Partidul România Unită solicită autorităților în drept să ia imediat măsuri, să identifice vinovații și să amâne alegerile din Alexandria pentru ca procesul de votare să fie corect, iar candidatul PRU să se regăsească pe buletinul de vot.

Această situație necesită deschiderea unui dosar penal și o verificare atentă a procesului de votare din întreaga țară pentru că un asemenea caz indică tentative de fraudare a votului românilor și un atac la adresa Partidului România Unită!

În mod similar, la colectarea intențiilor de vot la ieșirea din secțiile de votare din Sectorul 1 al Capitalei, rezultate care vor fi folosite pentru exit-poll, Partidul România Unită lipsește de pe chestionar. Situația a fost sesizată, de exemplu, la secția de vot din incinta Colegiului Sfântul Sava. Acest lucru va vicia rezultatul exit-poll-urilor și va lăsa cale liberă pentru fraude ulterioare.'' transmit reprezentanții PRU printr-un comunicat de presă.

x close