Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 INCIDENTE LA VOT. Buletine de vot gata ștampilate, la o secție de votare din Ferentari

INCIDENTE LA VOT. Buletine de vot gata ștampilate, la o secție de votare din Ferentari

INCIDENTE LA VOT. Buletine de vot gata ștampilate, la o secție de votare din Ferentari
05 Iun 2016   •   18:45

INCIDENTE LA VOT. Doi alegători s-ar fi plâns că ar fi primit buletine de vot gata ștampilate la o secție de votare din cartierul bucureștean Ferentari, însă momentan nu s-a confirmat vreo posibilă fraudă electorală, potrivit purtatorului de cuvânt al Politiei București, Bogdan Ghebaur.

Un observator independent care a fost după incident la fața locului a declarat că ar putea fi vorba despre eroare umană, dar nu este exclusă nici tentativa de fraudă prin metoda "suveica", scrie hotnews.ro.

INCIDENTE LA VOT. Scandalul s-a petrecut duminica, dupa-amiaza, la sectia de votare 843 de la Scoala Generala 136, din sectorul 5.

Contactata de HotNews.ro, vicepreședinta sectiei, Gabriela Anghel, a relatat ca doua persoane au iesit din cabinele de votare și au reclamat la biroul de secție ca buletinele de vot pentru Consiliul Local Sector 5 erau gata stampilate pe caseta PNL.

INCIDENTE LA VOT. In urma acestui incident, o alegătoare a reclamat că președinta de secție, Mihaela Zugravescu, le-ar fi înmânat celor doi alegatori buletinele de vot gata ștampilate, însă vicepreședinta Anghel îi ia apararea "șefei" sale din sectie.

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close