INCIDENTE LA VOT în Alba. Un primar în funcție a reclamat că mai multe persoane cu handicap au fost aduse cu microbuzul la vot

05 Iun 2016   •   15:00
INCIDENTE LA VOT în Alba. Un primar în funcție a reclamat că mai multe persoane cu handicap au fost aduse cu microbuzul la vot Foto: Intact Images

Candidatul liberal la funcţia de primar al oraşului Baia de Arieş, Traian Pandor, primar în funcţie, a depus duminică o sesizare la Biroul Electoral de Circumscripţie Baia de Arieş în care reclamă faptul că zeci de persoane de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru persoane adulte cu handicap ar fi fost aduse să voteze la o secţie din oraş cu microbuzul instituţiei.

Liberalul Traian Pandor a declarat că mai multe zeci de persoane asistate la centru, atât cu probleme de handicap, cât şi locomotorii, au fost aduse cu microbuzul instituţiei să voteze, însoţite de către angajaţi ai unităţii. 'Eu cred că personalul are alte atribuţii, plus că s-a folosit şi maşina instituţiei', a spus Pandor.

Edilul a menţionat că directorul centrului este Gheorghe Bora, fost primar în Baia de Arieş, care candidează la Primărie din partea ALDE.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Iulia Mărginean, a precizat, pentru AGERPRES, că Poliţia s-a autosesizat şi se fac verificări în teren.

 

 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close