Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 INCIDENTE LA VOT în Timiș. Un alegător s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de fraudă

INCIDENTE LA VOT în Timiș. Un alegător s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de fraudă

INCIDENTE LA VOT în Timiș. Un alegător s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de fraudă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Iun 2016   •   14:40

INCIDENTE LA VOT. Un alegător s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de fraudă la vot, după ce a vrut să introducă în urne, la o secţie de votare din Deta, cinci buletine de vot, în loc de trei.

„Un membru al comisiei, din neatenţie, a dat cinci buletine de vot unui alegător. Când a ieşit din cabină, comisia a sesizat eroarea şi a anulat patru buletine, după care i-a înmânat alte două buletine ca să-şi exercite dreptul electoral. La început, s-a considerat că a fost o eroare a unui membru al comisiei, dar s-au extins cercetările şi procurorul a dispus să se întocmească în cauză dosar penal pentru tentativă de fraudă la vot, pe numele alegătorului”, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţi ai Poliţiei Timiş.

Dacă aţi fost martorul unui incident care încalcă legea electorală, într-o secţie de vot sau în apropierea ei, vă invităm să ne scrieţi şi să ne trimiteţi imagini pe adresa de e-mail [email protected].

Colegii noştri vor lua legătura cu dumneavoastră şi vor sesiza mai departe autorităţile competente.

×
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close