Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Interlop din Vaslui, retras din cursa electorală după dezvăluirile scandaloase apărute în presă

Interlop din Vaslui, retras din cursa electorală după dezvăluirile scandaloase apărute în presă

Interlop din Vaslui, retras din cursa electorală după dezvăluirile scandaloase apărute în presă
Sursa foto: Foto captura Antena3
20 Apr 2016   •   11:35

Un tânăr din Vaslui, cunoscut drept apropiat al lumii interlope, a fost la un pas să intre în cursa electorală pentru primăria comunei Laza. Acesta urma că candideze din partea formaţiunii lui Mircea Geaonă, cu susţinerea acestuia.

Se pare însă că staful de campanie al lui Geoană nu a ştiut mai nimic despre tânărul pe care l-a sprijinit să obţină fotoliul de primar. După publicarea mai multor articole în care acesta apare alături de interlopi temuţi şi la petreceri cu lăutari, PSRO i-a retras acestuia candidatura.

Grigore Ionuţ Moşailov, în vârstă de 30 de ani, este cunoscut în Vaslui ca fiind un apropiat al interlopilor din zonă. A fost implicat în mai multe scandaluri şi bătăi de-a lungul anilor, însă de fiecare dată a căzut la mica înţelegere cu rivalii. Moşailov s-a afişat în mai multe rânduri alături de interlopul vasluian Alis Gentimir, cu care a fost în vacanţe sau la petreceri de manele.

Moşailov şi-a lansat în urmă cu o săptămână candidatura pentru funcţia de primar al comunei Laza, din partea Partidului Social Românesc, iar susţinerea a venit chiar din partea liderului formaţiunii, Mircea Geoană. A fost prezentat electoratului drept un tânăr de perspectivă, asta deşi nu a avut niciodată vreun loc de muncă iar pe pagina sa de facebook pozează în bărbatul dur şi periculos. Într-unul din clipurile postate de el, se laudă cu cei doi câini de luptă pe care îi are şi pe care, după cum afirmă, i-ar dresat singur.

După publicarea acestor infromaţii în presa centrală, Partidul Social Românesc a precizat că se delimitează de astfel de personaje, dar şi că lui Grigore Ionuţ Moşailov i-a fost retrasă candidatura.

 

×
Subiecte în articol: alegeri locale campanie electorala
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close