Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Liderul PNL din Sfântu Gheorghe se retrage din politică. Care e motivul din spatele deciziei

Liderul PNL din Sfântu Gheorghe se retrage din politică. Care e motivul din spatele deciziei

Liderul PNL din Sfântu Gheorghe se retrage din politică. Care e motivul din spatele deciziei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    06 Iun 2016   •   14:38

REZULTATE ALEGERI SFÂNTU GHEORGHE. Preşedintele organizaţiei PNL din Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că se va retrage din politică, în urma refuzului conducerii UDMR de a-l susţine pentru postul de viceprimar al municipiului.

REZULTATE ALEGERI SFÂNTU GHEORGHE. Guruianu, care a candidat la alegerile locale cu scopul declarat de a ajunge viceprimar, a menţionat că, în cursul dimineţii, a avut o întâlnire cu primarul reales, Antal Arpad, precum şi cu liderul grupului UDMR din cadrul Consiliului Local, Miklosi Zoltan, în cadrul căreia aceştia i-au spus că Sztakics Eva şi Toth Birtan Csaba au fost nominalizaţi încă din timpul campaniei electorale pentru cele două funcţii de viceprimar, scrie Agerpres.

REZULTATE ALEGERI SFÂNTU GHEORGHE. În urma acestui refuz, Mădălin Guruianu susţine că a decis să renunţe la viaţa politică şi să se dedice proiectelor personale, retragerea oficială urmând să aibă loc după constituirea viitorului Consiliu Local.

Guruianu a subliniat că retragerea din politică nu presupune şi retragerea din viaţa publică, precizând că deşi are două locuri de muncă în alte zone ale ţării, nu se va muta definitiv din Sfântu Gheorghe şi va continua să se implice în diverse proiecte ce vizează comunitatea locală.

Potrivit acestuia, în ultimii 25 de ani, municipiul Sfântu Gheorghe nu a avut nici prmar şi nici viceprimar român.

Rezultate parțiale la ALEGERI LOCALE 2016, pentru ora 11:00

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close