Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Mircea Duşa, fostul ministru al Apărării: ”Am votat pentru o bună reprezentare a românilor instituţiile administraţiei locale şi judeţene”

Mircea Duşa, fostul ministru al Apărării: ”Am votat pentru o bună reprezentare a românilor instituţiile administraţiei locale şi judeţene”

Mircea Duşa, fostul ministru al Apărării: ”Am votat pentru o bună reprezentare a românilor instituţiile administraţiei locale şi judeţene”
05 Iun 2016   •   09:16
Deputatul PSD Mircea Duşa, fost ministru al Apărării, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o bună reprezentare a românilor din Harghita în instituţiile administraţiei locale şi judeţene şi pentru politici economice, sociale şi administrative în favoarea cetăţenilor.

'Astăzi este o zi importantă pentru România, (...) este ziua în care ne alegem primarii şi consilierii locali, cei care urmează să gestioneze timp de patru ani de zile problemele din localităţile ţării. Am votat pentru politici economice, politici sociale, politici administrative în favoarea cetăţenilor României. Sigur că, fiind în judeţul Harghita, unde românii sunt puţini, sunt 13 la sută, am votat pentru o bună reprezentare a românilor în instituţiile administraţiei locale şi judeţene. Sper că alegătorii vor ieşi în număr mare la vot şi vor alege pe cei mai buni reprezentanţi, pe cei mai bine pregătiţi, pe cei mai profesionişti, pe cei cu experienţă în administraţie', a declarat deputatul Mircea Duşa, liderul PSD Harghita.

Acesta şi-a exprimat opţiunea de vot în municipiul Topliţa, la secţia de votare organizată la Colegiul Naţional 'Mihai Eminescu'.

În judeţul Harghita sunt aşteptaţi la urne aproximativ 270.000 de alegători, fiind organizate 290 de secţii de votare. În cursa electorală s-au înscris 2.649 candidaţi, din care 2.185 bărbaţi şi 463 sunt femei.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Mircea Dusa alegeri locale 2016 alegeri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close