Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Mircea Ionescu Quintus: ”Sper ca poporul să aibă înţelepciune; se fură cum nu am crezut că e posibil”

Mircea Ionescu Quintus: ”Sper ca poporul să aibă înţelepciune; se fură cum nu am crezut că e posibil”

Mircea Ionescu Quintus: ”Sper ca poporul să aibă înţelepciune; se fură cum nu am crezut că e posibil”
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iun 2016   •   14:07

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat duminică, după exercitarea dreptului de vot, că îşi doreşte ca poporul să aibă "înţelepciune şi dragoste de ţară" astfel încât să îi aleagă pe cei mai "pricepuţi şi cinstiţi".

"De azi dimineaţă mă gândesc să aibă poporul nostru atâta înţelepciune, dragoste pentru ţară şi pentru fiecare dintre noi ca, punând votul unde trebuie, să alegem pe cei mai gospodari, pe cei mai pricepuţi şi cei mai cinstiţi pentru că, dacă o ducem aşa cum o ducem deopotrivă - nu avem un trai mult mai deosebit decât al dumneavoastră - asta e din cauză că nu ne-am gospodărit bine şi am furat fără niciun pic de jenă. Se fură cum nu am crezut că e posibil", a spus Quintus.

Acesta şi-a exprimat speranţa că cetăţenii vor intra la vot cu gânduri "folositoare".

"Poate că ploile astea nefericite să ne spele de păcatele astea, să intrăm la urnele de vot cu cele mai folositoare gânduri pentru noi toţi şi să lăsam mai deoparte prieteniile, obligaţiile, chiar partidele dacă ele nu pun oamenii cei mai buni şi să îi alegem noi pe cei care ne vor conduce bine de aici înainte", a adăugat preşedintele de onoare al PNL.

Quintus, în vârstă de de 99 de ani, a venit la vot, ca de fiecare dată, însoţit de soţia sa şi a spus că, din 1938, nu a pierdut nicio ocazie de a vota.

"Fiecare vot contează. Cu un vot în plus se poate alege un om bun sau un om mai puţin bun", a explicat acesta.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close