Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Cum a câștigat PSD în secţiile din Sectorul 1 al Capitalei. Nicușor Dan face dezvăluiri

Cum a câștigat PSD în secţiile din Sectorul 1 al Capitalei. Nicușor Dan face dezvăluiri

Cum a câștigat PSD în secţiile din Sectorul 1 al Capitalei. Nicușor Dan face dezvăluiri
Sursa foto: Foto: Facebook/ Nicușor Dan
de S.T.    |    06 Iun 2016   •   13:33

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Armand Clotilde, candidata partidului la Primăria Sectorului 1, clasată pe locul al doilea în rezultatele parţiale anunţate de BEC, a avut mai puţine voturi în secţiile în care USB nu a avut observatori.

„Cateva numere, fara comentarii.

In sectorul 1 au fost 163 de sectii.

Am avut delegati in 126 de sectii. In ele Clotilde Armand a castigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / sectie pentru noi).

Nu am avut delegati in 36 de sectii. In acestea PSD a castigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / sectie in defavoarea noastra).

Multumim tuturor delegatilor nostri pentru efortul incredibil de azi-noapte”, a scris Nicușor Dan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Rezultate parțiale la ALEGERI LOCALE 2016, pentru ora 11:00

 

Candidata USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că este dezamăgită de răsturnarea de situaţie rezultată în urma numărării voturilor şi că în secţiile de votare din Sectorul 1 nu au fost prea mulţi observatori.

Reacţia lui Clotilde Armand, după ce a pierdut alegerile

 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close