Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Răzvan Sava, la vot împreună cu Cristian Popescu-Piedone: ”Am votat astăzi pentru bunăstarea cetăţeanului”

Răzvan Sava, la vot împreună cu Cristian Popescu-Piedone: ”Am votat astăzi pentru bunăstarea cetăţeanului”

Răzvan Sava, la vot împreună cu Cristian Popescu-Piedone: ”Am votat astăzi pentru bunăstarea cetăţeanului”
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Iun 2016   •   10:39

Candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, spune că a votat pentru bunăstarea cetăţeanului şi pentru o administraţie modernă şi transparentă.

"Am votat astăzi pentru bunăstarea cetăţeanului, pentru o administraţie modernă şi transparentă, cea care va fi cu adevărat în slujba cetăţeanului. Doresc să dezvolt sectorul 4, să îl modernizez, să continui proiectele începute în mandatul primarului dinainte, iar administraţia pe care o să o fac o să fie cu adevărat în slujba cetăţeanului", a declarat Sava, duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea de vot la Şcoala gimnazială nr. 108.

Răzvan Sava a venit la vot însoţit de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.

El a precizat că echipa pe care o face cu fostul edil este una "care îmbină experienţa şi tinereţea", o echipă care ştie ce are de făcut în sector pentru a-l moderniza şi a veni în sprijinul cetăţeanului. "E o echipă de succes", a susţinut Sava.

La rândul său, Cristian Popescu-Piedone a spus că va vota "pentru continuitate, pentru ca sectorul 4 să fie în continuare fruntaş, cu bugetul cel mai mic". Piedone urmează să voteze la altă secţie decât cea la care a votat Răzvan Sava.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 sectie de vot
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close