Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA
06 Iun 2016   •   16:09

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. Candidatul PSD la Primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a câştigat încă un mandat de primar cu 61% din voturile alegătorilor prezenţi duminică la urne, potrivit numărătorii paralele realizate de PSD Dolj.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului Dolj PSD a obţinut 72 de mandate de primar din cele 111, PNL - 30, iar celelalte mandate au fost obţinute de UNPR, PSRO, ALDE şi PNŢCD.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. Pentru Consiliului Local Craiova, din cele 27 de mandate, PSD are 19 consilieri locali, PNL - 6 şi ALDE - 2, iar la Consiliul Judeţean Dolj, PSD are 26 de mandate din cele 37, iar PNL are 11.
REZULTATE NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: Lia Olguţa Vasilescu a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. „Vreau să le mulţumesc craiovenilor pentru că este pentru prima dată când nu au dat un vot împotriva cuiva, iar acest lucru înseamă că ceea ce am reuşit să facem în ultimii patru ani a fost pe placul lor. Eu îi asigur că voi munci cel puţin la fel de mult cum am facut-o şi până în momentul de faţă. Mă voi bate pentru Craiova indiferent care o să fie guvernarea pentru că este un oraş care trebuie să se dezvolte în continuare. Mizez foarte mult şi pentru ce o să se întâmple în toamnă pentru că semnalul electoratului a fost foarte clar: un vot categoric pro PSD. Acest lucru ne dă nouă şansa să ne gândim că în toamnă vom avea un guvern care se va uita către această parte a Olteniei“, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA CRAIOVA. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat, a declarat joi, la ultima şedinţă a actualului Consiliul Local, că la nivelul municipiului campania electorală a fost foarte decentă şi a mulţumit partidelor politice că nu au profitat de manifestările cultural-artistice care se desfăşoară în această perioadă pentru a-şi face campanie. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. 'Având în vedere că este ultima şedinţă de Consiliu Local din acest mandat, aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru modul în care am reuşit să colaborăm în aceşti patru ani. Chiar a fost un consiliu local în care nu a fost scandal, aşa cum s-a întâmplat în alte localităţi, chiar şi campania electorală a fost foarte decentă şi vreau să le mulţumesc partidelor care sunt reprezentate în acest CL că nu au profitat de Zilele oraşului care se desfăşoară de patru ani în aceeaşi dată, nu în luna octombrie, că nu au profitat de Zilele "Mihai Viteazul" şi de toate celelalte activităţi care erau în jurul acestor date de ani de zile ca să-şi facă vreo campanie electorală, să distribuie fluturaşi, să genereze conflicte. Şi aş vrea să vă mulţumesc că am reuşit să ducem la final proiectele vechii administraţii, că am reuşit să venim în faţa cetăţenilor cu proiecte noi pe care dumneavoastră să le aprobaţi şi Executivul să le ducă la bun sfârşit sau să fie în derulare", a spus Olguţa Vasilescu.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Olguţa Vasilescu le-a mulţumit şi angajaţilor primăriei Craiova, despre care a afirmat că "în proporţie de 90 la sută au înţeles să îşi facă foarte bine datoria" şi a enumerat proiectele finalizate sau aflate în derulare în municipiul Craiova.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. În sala mare a Primăriei Craiova a avut loc joi ultima şedinţă ordinară a actualului Consiliului Local, aceasta încheindu-se cu o poză de grup realizată al iniţiativa consilierului independent Ionel Pană. Pe parcusul şedinţei au avut loc mai multe luări de poziţie în contradictoriu între candidatul PNL la Primăria Craiova, Pavel Badea, şi candidatul PSD, Lia Olguţa Vasilescu.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Acuzațiile PNL

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Candidatul PNL la funcţia de edil al Craiovei, Pavel Badea, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, prin legea de alegere a primarului într-un singur tur, primarii în funcţie au un real avantaj, însă nu i se pare normal ca Primăria Craiova să acorde 17.000 de ajutoare sociale în perioada de campanie electorală.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. "Prin legea de alegere a primarului într-un singur tur, primarii în funcţie au un real avantaj, iar dacă primarii în funcţie mai şi apelează la artificii şi sunt lipsiţi de fair play, toţi ceilalţi care sunt competitorii primarilor în funcţie au mari dificultăţi în a reuşi să schimbe lucrurile. Spun lipsiţi de fair play, pentru că nu mi se pare normal ca un primar să dea ajutoare sociale unui număr de 17.000 de persoane în precampanie. Nu mi se pare fair play să organizeze acţiuni care înseamnă, indirect, promovarea şi a primarului", a spus Pavel Badea care a făcut referire la manifestările Zilele "Mihai Viteazul" şi Zilele Craiovei pe care Primăria Craiova le organizează în această perioadă.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. "Acum Zilele Craiovei le sărbătorim în mai, pe 23-29 mai, nu în octombrie cum se făcea până acum, exact pe sfârşit de campanie electorală. Iar pe 21 şi 22 mai sărbătorim Zilele Mihai Viteazul, cu bani alocaţi de la bugetul local. Cred că ar fi fost fair play să respectăm o lege care, chiar dacă nu este corectă sută la sută, are intenţia de a asigura între toţi competitorii un echilibru. Or din punctul meu de vedere acest echilibru este rupt în momentul actual şi favorizant pentru primarul în funcţie. Este un semnal de alarmă pe care noi, cei din Partidul Naţional Liberal, îl tragem vizavi de corectitudinea acestei legi care va trebui modificată şi să încercăm să îi aducem amendamente care să fie în avantajul tuturor celor care intră în această competiţie", a mai spus Badea.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Pavel Badea a spus că forul deliberativ local al municipiului Craiova a votat pentru acordarea de ajutoare sociale familiilor nevoiaşe din oraş, înainte de Paşti şi de Crăciun, nu în campanie electorală.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. "Este regretabil că actuala administraţie se laudă că acordă 17.000 de ajutoare sociale. Cred că ar fi fost un motiv de laudă dacă acele familii aveau şansa unui loc de muncă, de a avea un venit care să le asigure un trai decent. Consiliul local a votat pentru a ajuta familiile nevoiaşe, iar actuala administraţie crede că poate induce în eroare aceşti oameni", a mai spus Badea.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Conducerea Primăriei Craiova susţine, într-un comunicat de presă remis pe 9 mai, că distribuţia se face în această perioadă din cauza termenului de aproape două luni cât a durat licitaţia, care a fost organizată prin procedură deschisă online în SEAP, iar procedura de evaluare a durat mai mult deoarece numărul ofertanţilor a fost mai mare.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Cine trece pragul electoral

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Deputatul Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat, miercuri, că în acest moment în Craiova spectrul politic este polarizat între PNL şi PSD şi, potrivit, sondajelor de opinie, niciun alt partid nu poate trece pragul electoral pentru a intra în Consiliul Local.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. "În momentul de faţă, în Craiova spectrul politic este polarizat între PNL şi PSD. După cum arată sondajele de opinie, niciun alt competitor electoral în Craiova nu poate face pragul pentru a intra în CL Craiova", a spus Stroe în cadrul unei conferinţe de presă.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. Stroe a mai afirmat că cetăţenii Craiovei trebuie să acorde "maximă eficienţă şi utilitate votului" şi dacă îşi doresc altă administraţie decât de stânga, atunci să îl aleagă pe Pavel Badea, candidatul PNL la Primăria Craiova.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA CRAIOVA. "Ţinând cont de acest aspect, completând şi cu o lege nedreaptă care nu îţi asigură legitimitate sau reprezentativitate în funcţia publică - mă refer la legea alegerii primarului într-un singur tur -, mesajul nostru ar fi că este nevoie mai mult ca niciodată că cetăţenii ar trebui să acorde o maximă eficienţă şi utilitate votului lor şi să investească în cei care într-adevăr se bat în aceste alegeri. În Craiova este vorba de Pavel Badea şi Lia Olguţa Vasilescu - PNL şi PSD. Consider că este puţin lipsit de folos să iroseşti votul în alţi candidaţi care se revendică a fi în zona de dreapta şi bine ar fi în condiţiile în care îşi doresc o altfel de administraţie şi nu de stânga în acest oraş, să investeşti votul în Pavel Badea şi în PNL. Este evident acest lucru: avem stânga, dreapta, avem două blocuri mari politice în acest oraş, competiţia asta este şi îi invităm pe toţi craiovenii care doresc să pună capăt administraţiei PSD-iste, să dea votul lor către PNL", a mai afirmat Ionuţ Stroe, care este şi directorul de campanie al lui Pavel Badea.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close