Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE ALEGERI HARGHITA. PNL câştigă Primăria Topliţa

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. PNL câştigă Primăria Topliţa

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. PNL câştigă Primăria Topliţa
06 Iun 2016   •   10:47

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. Candidatul PNL la Primăria Topliţa, Stelu Platon, a câştigat al treilea mandat consecutiv, în vreme ce liberalii au reuşit să intre, în premieră, în Consiliul Local Gheorgheni, dominat de partidele

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. Preşedintele PNL Harghita, Stelu Platon, care a câştigat Primăria Topliţa, a declarat că, potrivit numărătorii paralele, a obţinut 60,37% dintre preferinţele alegătorilor care s-au prezentat la urne. De asemenea, PNL are şi majoritatea în Consiliul Local Topliţa, cu 9 consilieri, dintr-un total de 17.

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. 'Vreau să le mulţumesc topliţenilor pentru votul pe care mi l-au dat şi să constat cu foarte mare plăcere că oamenii au apreciat ce am făcut eu în ultimii opt ani, pentru că s-au făcut foarte multe lucruri în orăşelul nostru. Şi lucrul acesta îmi dă imboldul şi speranţa că voi face tot ceea ce mi-am propus să fac în următorii patru ani. Şi lucrurile astea le fac pentru topliţeni şi pentru oraşul nostru de munte, mic dar din ce în ce mai frumos şi din ce în ce mai turistic', a precizat Stelu Platon.

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. Acesta a spus că PNL nu a mai reuşit să câştige nicio primărie din judeţ, dar, în premieră, a intrat în Consiliul Local Gheorgheni, care a fost format, în ultimii ani, doar de reprezentanţi ai partidelor maghiare.

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. Totodată,  potrivit numărătorii paralele, PNL a câştigat două mandate şi în Consiliul Local Miercurea Ciuc.

REZULTATE ALEGERI HARGHITA. Stelu Platon nu a putut preciza dacă liberalii au intrat în Consiliul Judeţean Harghita, acest lucru urmând să se cunoască în urma numărării tuturor voturilor exprimate.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 HARGHITA

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: rezultate alegeri locale PNL
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close