Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. În această localitate se știe deja câștigătorul

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. În această localitate se știe deja câștigătorul

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. În această localitate se știe deja câștigătorul
05 Iun 2016   •   18:14

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Cu un singur candidat la funcţia de primar şi doar cu o listă de consilieri locali depusă de PNL, comuna hunedoreană Bătrâna îşi cunoaşte deja aleşii locali pentru următorii patru ani, după ce la urne se prezentaseră deja, duminică după-amiază, mai mult de jumătate dintre cei 108 locuitori cu drept de vot, scrie agerpres.ro.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Radu Herciu (PNL) conduce mica aşezare din Munţii Poiana Ruscă din anul 2000. Mai înainte a fost cel care i-a învăţat carte pe copiii din cele patru sate ce formează comuna Bătrâna. A fost singurul om din sat care s-a înscris în cursa electorală, la acea vreme afirmând că situaţia în care se afla a reprezentat o surpriză şi pentru el.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. "Simt că mandatul acesta va fi cel mai greu pentru mine, deoarece oamenii vor avea aşteptări mult mai mari din partea mea. Zilele trecute mi-am făcut un bilanţ al anilor trecuţi şi am constatat că am avut şi nerealizări pentru comună. De aceea, cred că trebuie să bat mai tare pe la uşi, pentru ca această comunitate să fie ajutată. Suntem noi izolaţi în munte, dar eu trebuie să fac mai mult pentru aceşti oameni eroi care au rămas aici", a declarat duminică, pentru AGERPRES, primarul comunei Bătrâna.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Acesta afirmă că prioritatea sa în mandatul 2016-2020 va fi clarificarea statutului şi modernizarea drumului care face legătura între centrul de comună şi DN 68 A Deva-Timişoara. Pentru că nu este catalogat ca un drum judeţean, acesta nu poate fi reabilitat în mod legal din fonduri ale administraţiei publice sau ale Consiliului Judeţean Hunedoara.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. "Sunt 24 de kilometri de drum între satul Bătrâna şi satul Roşcani, din comuna Dobra. Fără acest drum nu putem deschide zona spre un grad de civilizaţie mai ridicat, asistenţă medicală, transport public", este de părere Radu Herciu, în opinia căruia problema drumului de acces ar putea fi rezolvată cu puţină înţelegere din partea autorităţilor.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. În comuna Bătrâna mai trăiesc acum 115 persoane, dintre care 73 locuiesc în satul Bătrâna, iar restul în localităţile Piatra, Faţa Roşie şi Răchiţaua. Media de vârstă a locuitorilor depăşeşte 60 de ani.

"Ultimul copil s-a născut în comuna Bătrâna în anul 2015. Este o fetiţă. Mi-aş dori ca peste ani să se poată bucura de condiţii mai bune în comuna Bătrâna", a conchis primarul Radu Herciu.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close