Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PLOIEȘTI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PLOIEȘTI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PLOIEȘTI
05 Iun 2016   •   22:04

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   Candidatul ALDE pentru funcţia de primar al Ploieştiului, deputatul Graţiela Gavrilescu, a declarat că a votat pentru un oraş curat şi civilizat, îndemnându-i pe cetăţeni să iasă la vot.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   "Am votat pentru un oraş civilizat, pentru un Ploieşti curat, sănătos, cu gândul la copiii noştri, la modul în care ei vor învăţa în creşe şi grădiniţe civilizate, la un spital aşa cum ne trebuie nouă, tuturor românilor, ploieştenilor şi prahovenilor, la cât mai multe spaţii verzi. (...) Îmi doresc ca aici, la Ploieşti, lucrurile să se schimbe şi să vedem împreună cum reuşim măsurile pe care le-am gândit să le punem în operă în perioada următoare", a declarat Graţiela Gavrilescu după exercitarea dreptului la vot.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   Ea i-a invitat pe ploieşteni şi prahoveni să iasă la vot, demonstrând astfel că sunt buni români.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   "Invit toţi ploieştenii, toţi prahovenii să îşi exercite dreptul la vot conform Constituţiei. Este esenţial pentru ca împreună să putem să construim oraşul care ne trebuie. Eu doresc tuturor ca astăzi să iasă din case şi cred că esenţial este să se gândească la viitorul Ploieştiului, Prahovei şi al României. Asta înseamnă să fii un bun român", a spus Gavrilescu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   Potrivit datelor oferite de autorităţi, pentru aceste alegeri au fost amenajate în Prahova 623 de secţii de votare, numărul alegătorilor aşteptaţi la urne fiind de 673.999.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI  . Ce au votat liberalii

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti a declarat, duminică, după exercitarea dreptului la vot, că îşi doreşte ca cetăţenii să îşi demonstreze spiritul civic ieşind la urne şi votând pentru un oraş cât mai frumos.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   "Trebuie să aducem lumină în Ploieşti, să avem un oraş cât mai frumos şi îmi doresc ca toţi ploieştenii să vină să voteze, să îşi demonstreze spiritul civic şi să fim unul dintre oraşele care, prin prezenţa la vot, să fim pe primele locuri în ceea ce priveşte alegerile de azi", a afirmat Dobre.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   Potrivit datelor oferite de autorităţi, pentru aceste alegeri electorale au fost amenajate în Prahova 623 de secţii de votare, numărul alegătorilor aşteptaţi la urne fiind de 673.999.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI  . Ce a votat Savu

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI    Senatorul Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploieşti, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o schimbare în bine a oraşului, spunând că îşi doreşte ca municipiul reşedinţă de judeţ să devină un reper în ţară.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   "Astăzi am votat pentru o schimbare în bine a oraşului Ploieşti, dar şi pentru un fel de a aborda administraţia locală în interesul ploieşteanului. Este o dorinţă a mea care sper să se îndeplinească pentru binele acestui oraş. Schimbarea este necesară. Sper ca Ploieştiul să devină un reper în această ţară privind modul în care trebuie să se facă administraţie locală şi să se conducă administraţia locală, ca să fiu mai precis în exprimare", a declarat Savu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI   Potrivit datelor oferite de autorităţi, pentru aceste alegeri electorale au fost amenajate în Prahova 623 de secţii de votare, numărul alegătorilor aşteptaţi la urne fiind de 673.999

sursa: agerpres

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close