Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ALBA IULIA

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ALBA IULIA

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ALBA IULIA
05 Iun 2016   •   22:02

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA. Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminică, la ieşirea de la vot, că PNL va avea la nivel naţional un scor bun, dar că vor fi unele probleme în anumite localităţi, inclusiv în Bucureşti, fiindcă partidul "nu a fost hotărât cu cine să meargă în faţă".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA "Scorul PNL la nivel naţional va fi bun. Cred că vom avea unele probleme în anumite localităţi şi, în special, din cauza faptului că partidul nu a fost hotărât cu cine să meargă în faţă. Sunt tot timpul aceste discuţii. Toată lumea se consideră mai bună decât toată lumea şi în momentul acesta e o chestiune de delicateţe, e greu să îi spui 'du-te acasă pentru că nu poţi să scoţi un scor bun şi nici măcar nu eşti echipat din toate punctele de vedere pentru a fi primar''', a declarat Mircea Hava.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA Întrebat dacă se referă la Bucureşti, Hava a răspuns afirmativ.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA "Da, mă refer la Bucureşti. Nu cred că trebuie să facem acum o analiză", a spus Mircea Hava. El a adăugat că cea ce îl "doare şi deranjează" este faptul că Predoiu "este un om foarte bun, şi s-a văzut, însă, prea puţin timp".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA Liberalul a susţinut că nu îi este teamă de o eventuală fraudare a alegerilor.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA "Nu mi-e teamă de fraudări. Este cel mai safe mod de a se vota acum şi nu cred că cineva va avea curajul să fure voturi, pentru că aţi văzut ce s-a întâmplat. Sunt oameni care sunt în puşcărie, sunt oameni cu puşcăria suspendată, sunt oameni cu probleme pentru că au îndemnat la furtul votului şi pentru că au furat votul. Deci, nu îmi e teamă de aşa ceva. Sistemul, din câte îl ştiu, este foarte, foarte bine pus la punct. Nu cred că cineva va avea curajul", a mai spus liberalul.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA În ceea ce îl priveşte, Mircea Hava, care candidează pentru al şaselea mandat consecutiv de primar, a spus că aşteptările de la alegerile de duminică sunt pe măsura faptelor.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA "Aşteptările sunt pe măsura faptelor. Sunt fapte, sunt foarte multe fapte şi rezultatele vor fi pe măsura lor", a declarat edilul.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA Hava, care a fost însoţit la vot de întreaga familie, inclusiv de doi nepoţi, de "generaţia tânără" cum a menţionat acesta, a spus că gândurile sale sunt înspre ei. "Pentru ei am votat, pentru că ei înseamnă viitorul şi ei trebuie să crească mai bine decât cum am crescut noi", a conchis Mircea Hava.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA. Anunțul pesediștilor

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, care ocupă prima poziţie pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean, a spus duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu încredere că ziua de 5 iunie "va reprezenta o cotitură importantă" în judeţ.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA "Pentru întreg judeţul, inclusiv pentru municipiul Alba Iulia, este un vot foarte important. (...) Ne dorim cu toţii o schimbare şi o altă dinamizare a tot ceea ce înseamnă activitatea administrativă locală, dar şi judeţeană. Am votat cu încredere că ziua de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţul nostru", a susţinut social-democratul Ioan Dîrzu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA. Ce fac liberalii

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA  Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Ion Dumitrel, primul pe lista Partidului Naţional Liberal pentru Consiliul Judeţean, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că a votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia şi pentru judeţul Alba.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA 'Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia şi judeţul Alba şi cu convingerea că tot aceştia vor administra treburile comunităţi din Alba Iulia şi din localităţile judeţului nostru', a spus Ion Dumitrel.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA El a mai spus că nu crede că este dezavantajat de noul sistem de alegeri, dar a opinat că "era mult mai bine pentru oameni să voteze preşedintele (de C.J. - n.r.) în mod direct".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA La rândul său, vicepreşedintele CJ Alba Florin Roman, secretar general adjunct al PNL, a spus că a votat "cei mai buni" pentru Alba, acesta recomandându-le oamenilor să-şi exercite dreptul la vot.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA "Am votat cei mai buni pentru Alba, am votat oameni care au făcut ceva pentru acest oraş (Alba Iulia - n.r.) şi pentru acest judeţ. Rugămintea este ca oamenii să-şi exercite acest vot democratic", a declarat Florin Roman.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA ALBA IULIA Acesta a opinat că votul de duminică "va însemna mult mai mult decât arată sondajele pentru Partidul Naţional Liberal", Roman susţinând că "surpriza frumoasă a acestor alegeri o vor reprezenta foarte multe judeţe din Moldova".

sursa: agerpres

 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close