Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU
06 Iun 2016   •   15:30

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU. Candidatul PSD Cosmin Necula este creditat cu circa 31% din sufragii, în vreme ce candidatul de pe locul doi, Cristinel Manolache, are circa 14% din voturi, aproape la egalitate cu Dragoș Luchian, care s-a clasat pe locul trei, înaintea lui Romeo Stavarache.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU. Cosmin Necula – 19.038 voturi – 31,14%
Cristinel Manolache – 8.874 voturi – 14,51%
Dragos Luchian – 8.709 – 14,24%
Romeo Stavarache – 5.646 – 9,23%
Cristian Ghinghes – 3.951 – 6,46%
Constantin Scripat – 2.893 – 4,63%
Dragos Stefan – 2201 – 3,6%
Emil Melinte – 1512 – 2,47%
Claudiu Dorneanu – 1113 – 1,82%

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BACĂU. Deputatul Cosmin Necula, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Bacău, a declarat pentru AGERPRES că a votat "pentru schimbare, pentru un viitor mai bun, plin de lumină".

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU"De 25 de ani doar liberalii, prin primari ori/şi Consiliul Local au decis pentru Bacău şi iată cum municipiul s-a aflat într-o continuă decădere atât din punct de vedere al vieţii oamenilor, dar şi economic. Am convingerea, de aceea am şi decis să candidez pentru funcţia de primar, că doar împreună, primar, consiliu local, dar şi cetăţeni, putem aduce Bacăul pe drumul cel bun, spre dezv

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU. Deputatul Cosmin Necula, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Bacău, a declarat pentru AGERPRES că a votat "pentru schimbare, pentru un viitor mai bun, plin de lumină".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU "De 25 de ani doar liberalii, prin primari ori/şi Consiliul Local au decis pentru Bacău şi iată cum municipiul s-a aflat într-o continuă decădere atât din punct de vedere al vieţii oamenilor, dar şi economic. Am convingerea, de aceea am şi decis să candidez pentru funcţia de primar, că doar împreună, primar, consiliu local, dar şi cetăţeni, putem aduce Bacăul pe drumul cel bun, spre dezvoltare şi viaţă demnă", a punctat candidatul Cosmin Necula.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU. Sesizări privind nereguli

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU Biroul Electoral Judeţean Bacău a fost sesizat cu privire la faptul că la o secţie de votare din comuna Faraoani sunt prea puţine buletine de vot comparativ cu numărul de alegători.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU De asemenea, la secţiile de votare din comuna Cleja s-au găsit mai puţine buletine de vot decât alegători înscrişi pe listele electorale din două secţii de votare.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU Potrivit BEJ Bacău, pe baza proceselor verbale, buletinele de vot din rezervă au fost trimise de urgenţă pentru a completa numărul corect necesar.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU În comuna Ştefan cel Mare s-au găsit 100 de buletine de vot destinate unei secţii de votare din localitatea Pârjol. La fel şi la Valea Mare au ajuns buletine de vot ce ar fi trebuit să să ajungă pentru alegătorii din Parava.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU BEJ Bacău a decis ca buletinele găsite în plus să fie anulate.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU. Ce a votat independentul Ghingheș

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU Independentul Cristian Ghingheş, care la cei 23 de ani ai săi este cel mai tânăr candidat la funcţia de primar al municipiului Bacău, a declarat pentru AGERPRES că a venit la vot "pentru schimbarea clasei politice atât în Bacău, în judeţ, dar şi în ţară".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU "Mă aştept ca tinerii să voteze pentru viitorul acestui oraş, adulţii să voteze pentru viitorul copiilor lor, bunicii, pentru ca nepoţii lor să aibă condiţii de a rămâne ori să se întoarcă în Bacău. Cred că pentru a realiza asemenea deziderate este absolut necesară o nouă abordare politică. De aceea, eu am votat pentru schimbarea clasei politice, dar şi pentru dezvoltarea pe termen lung a Bacăului", a spus Ghingheş.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU El şi-a exprimat speranţa că tinerii vor veni la vot în număr mai amare ca oricând. "Pentru că ei, tinerii, contează şi trebuie să conteze cum va fi în viitorul chiar apropiat. Tocmai în ideea asta am şi candidat" , a precizat Cristian Ghingheş.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU. Cum au votat liberalii

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU Senatorul liberal Dragoş Luchian, candidat la un prim mandat de primar al Bacăului, a declarat pentru AGERPRES că a votat "pentru începutul revigorării municipiului".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU "Îmi doresc ca aceste alegeri să fie începutul revigorării Bacăului. Putem să facem împreună noi cetăţenii Bacăului un oraş în care muncim şi învăţăm în condiţii civilizate, demne de o localitate europeană, un oraş al locurilor frumoase, un oraş vibrant. Vreau ca tinerii să se simtă bine în oraşul lor, să aibă şi aici oportunităţile din marile oraşe. Pensionarii merită să se simtă în siguranţă după o viaţă de muncă. Toate acestea trebuie să aibă la bază un mediu economic sănătos şi prosper", a precizat candidatul PNL.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU El a subliniat faptul că mizează "pe o prezenţă semnificativă la urne, care să dea o legitimitate cât mai mare aleşilor locali, legitimitate care, la rândul ei, să dea consistenţă şi curaj în abordarea problemelor urbei celor desemnaţi de electorat să conducă municipiul pe perioada următorilor patru ani".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU Tinerilor care merg pentru prima dată la alegeri le-a transmis "să voteze cu responsabilitate, cu gândul că viitorul lor este aici, în Bacău".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU Dragoş Luchian a votat la Colegiul Naţional de Arte "George Apostu" din Bacău.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU. Observatori de la șase ong-uri

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU  Şase organizaţii neguvernamentale au primit acreditare de la Biroul Electoral Judeţean, în urma solicitărilor făcute, pentru a supraveghea buna desfăşurare a scrutinului în localităţile din Bacău.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU În secţiile de votare sunt prezenţi şi vor observa derularea alegerilor din peste 50 de localităţi reprezentanţi ai Asociaţiei Revoluţionarilor, Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului, Romanian Youth Movement for Democracy, Pro-Democraţia, Societatea Timişoara şi Asociaţia pentru o Europa Unită.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BACĂU Până la ora 9,30 voluntarii ONG-urilor acreditate nu semnalaseră nici un eveniment deosebit la BEJ Bacău.

 

oltare şi viaţă demnă", a punctat candidatul Cosmin Necula.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BACĂU. Sesizări privind nereguli

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUBiroul Electoral Judeţean Bacău a fost sesizat cu privire la faptul că la o secţie de votare din comuna Faraoani sunt prea puţine buletine de vot comparativ cu numărul de alegători.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUDe asemenea, la secţiile de votare din comuna Cleja s-au găsit mai puţine buletine de vot decât alegători înscrişi pe listele electorale din două secţii de votare.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUPotrivit BEJ Bacău, pe baza proceselor verbale, buletinele de vot din rezervă au fost trimise de urgenţă pentru a completa numărul corect necesar.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUÎn comuna Ştefan cel Mare s-au găsit 100 de buletine de vot destinate unei secţii de votare din localitatea Pârjol. La fel şi la Valea Mare au ajuns buletine de vot ce ar fi trebuit să să ajungă pentru alegătorii din Parava.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUBEJ Bacău a decis ca buletinele găsite în plus să fie anulate.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BACĂU. Ce a votat independentul Ghingheș

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUIndependentul Cristian Ghingheş, care la cei 23 de ani ai săi este cel mai tânăr candidat la funcţia de primar al municipiului Bacău, a declarat pentru AGERPRES că a venit la vot "pentru schimbarea clasei politice atât în Bacău, în judeţ, dar şi în ţară".

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU"Mă aştept ca tinerii să voteze pentru viitorul acestui oraş, adulţii să voteze pentru viitorul copiilor lor, bunicii, pentru ca nepoţii lor să aibă condiţii de a rămâne ori să se întoarcă în Bacău. Cred că pentru a realiza asemenea deziderate este absolut necesară o nouă abordare politică. De aceea, eu am votat pentru schimbarea clasei politice, dar şi pentru dezvoltarea pe termen lung a Bacăului", a spus Ghingheş.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUEl şi-a exprimat speranţa că tinerii vor veni la vot în număr mai amare ca oricând. "Pentru că ei, tinerii, contează şi trebuie să conteze cum va fi în viitorul chiar apropiat. Tocmai în ideea asta am şi candidat" , a precizat Cristian Ghingheş.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BACĂU. Cum au votat liberalii

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUSenatorul liberal Dragoş Luchian, candidat la un prim mandat de primar al Bacăului, a declarat pentru AGERPRES că a votat "pentru începutul revigorării municipiului".

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂU"Îmi doresc ca aceste alegeri să fie începutul revigorării Bacăului. Putem să facem împreună noi cetăţenii Bacăului un oraş în care muncim şi învăţăm în condiţii civilizate, demne de o localitate europeană, un oraş al locurilor frumoase, un oraş vibrant. Vreau ca tinerii să se simtă bine în oraşul lor, să aibă şi aici oportunităţile din marile oraşe. Pensionarii merită să se simtă în siguranţă după o viaţă de muncă. Toate acestea trebuie să aibă la bază un mediu economic sănătos şi prosper", a precizat candidatul PNL.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUEl a subliniat faptul că mizează "pe o prezenţă semnificativă la urne, care să dea o legitimitate cât mai mare aleşilor locali, legitimitate care, la rândul ei, să dea consistenţă şi curaj în abordarea problemelor urbei celor desemnaţi de electorat să conducă municipiul pe perioada următorilor patru ani".

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUTinerilor care merg pentru prima dată la alegeri le-a transmis "să voteze cu responsabilitate, cu gândul că viitorul lor este aici, în Bacău".

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUDragoş Luchian a votat la Colegiul Naţional de Arte "George Apostu" din Bacău.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 BACĂU. Observatori de la șase ong-uri

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUŞase organizaţii neguvernamentale au primit acreditare de la Biroul Electoral Judeţean, în urma solicitărilor făcute, pentru a supraveghea buna desfăşurare a scrutinului în localităţile din Bacău.

ÎALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUn secţiile de votare sunt prezenţi şi vor observa derularea alegerilor din peste 50 de localităţi reprezentanţi ai Asociaţiei Revoluţionarilor, Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului, Romanian Youth Movement for Democracy, Pro-Democraţia, Societatea Timişoara şi Asociaţia pentru o Europa Unită.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BACĂUPână la ora 9,30 voluntarii ONG-urilor acreditate nu semnalaseră nici un eveniment deosebit la BEJ Bacău.

sursa: agerpres

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close