Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ce mesaje au transmis candidații la Primăria Generală pentru oamenii care nu i-ar vota în mod normal

Ce mesaje au transmis candidații la Primăria Generală pentru oamenii care nu i-ar vota în mod normal

Ce mesaje au transmis candidații la Primăria Generală pentru oamenii care nu i-ar vota în mod normal
Sursa foto: Foto: Facebook / Mihai Gadea
24 Mai 2016   •   12:47

Luni seară a avut loc cea mai importantă dezbatere electorală din această campanie, la emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea.

Invitații lui Mihai Gâdea au fost principalii candidați creditați cu șanse pentru Primăria Capitalei, fiecare însoțit de șapte susținători.

La finalul emisiunii, Mihai Gâdea le-a propus candidaților să transmită un mesaj pentru toți oamenii care în mod normal nu ar vota pentru ei, să le spună de ce ar trebui să îi voteze pe ei.

Candidatul PSD pentru această funcție, Gabriela Firea, a menționat că în ciuda atacurilor la adresa sa, va rezista tuturor atacurilor.

“Vă promit că voi rezista, în ciudat tuturor amenințărilor, pentru voi. Tot ce am făcut a fost pus la lumină, la suprafață, nimic subteran, nu veți auzi despre mine lucruri pe care să nu le știți. Sunt un om al dialogului, cu capul pe umeri și picioarele pe pământ. Am experiență, am competență, sunt parlamentar, sunt mamă, știu ce înseamnă greutățile vieții pentru o familie de români.”

Candidatul PNL, Cătălin Predoiu, a explicat că în campanie nu este vorba despre ce trebuie făcut în București, ci despre cine va conduce Bucureștiul.

“Cine poate să se lupte cu mlaștina corupției, cine poate reprezenta cu demnitate, cine poate să stea la masa Guvernului și să obțină sprijinul necesar pentru infrastructură, cine poate să fie un lider. Sunt un om priceput, sunt un om de echipă, lucrez chiar și cu cei care îmi confruntă ideile, pentru că doar de aici iese adevărul. Sunt gata să vă servesc, ne vedem pe 5 iunie la vot. Uitați-vă la toate performanețețe candidaților, votați Cătălin Predoiu pe 5 iunie!”

Candidatul USB, Nicușor Dan, a explicat că a adus mai multe acuzații sistemelor PSD și PNL și le consideră justificate.

“Cât despre domnul Predoiu, apreciez că a făcut un gest curajos azi, spunând că este pregătit să renunțe la candidatură, eu îl îndemn să meargă mai departe cu această idee. Eu îi îndemn pe bucureșteni să se uite la cine a făcut politică în ultimii ani și a adus Bucureștiul în această stare, îi îndemn să se uite în spatele meu, să vadă oameni ca ei și atunci când se vor duce la vot să voteze USB și Nicușor Dan.”

Candidatul ALDE, Daniel Barbu, a explicat că trebuie pus capăt culturii a suspiciunii, a neîncrederii, în care oamenii sunt judecați în funcție de diverse categorii și etichete puse.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close