Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Theodor Paleologu: PNL a luat o scatoalcă de zile mari în scandalul cu Marian Munteanu

Theodor Paleologu: PNL a luat o scatoalcă de zile mari în scandalul cu Marian Munteanu

Theodor Paleologu: PNL a luat o scatoalcă de zile mari în scandalul cu Marian Munteanu
21 Apr 2016   •   11:18

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei este "o soluţie rezonabilă în context", declară la RFI deputatul PNL Theodor Paleologu. El spune însă că "impresia de ansamblu e una catastrofală".

"Doamna Gorghiu ne-a spus ieri că de fapt soluţia Marian Munteanu fusese genială, perfectă, dar că domnul Munteanu a ales el, de capul lui, să se retragă, deşi era cel mai bun, deşi putea câştiga cu peste 50% şi alte baliverne de genul ăsta. Or e absolut evident pentru oricine, conducerea partidului a luat o scatoalcă de zile mari", a declarat Theodor Paleologu, la RFI.

"Problema e că impresia de ansamblu e una catastrofală. Felul în care e tratată problema alegerilor locale în Bucureşti de luni de zile oferă un spectacol dezolant (...). Eu mă îngrozesc la ideea că aceiaşi oameni care au dus la această situaţie, aceiaşi oameni care ne-au spus până ieri că Marian Munteanu e o idee nemaipomenită, aceiaşi oameni vor face listele la alegerile parlamentare. Mă îngrozesc la ideea asta, efectiv", afirmă deputatul liberal.

×
Subiecte în articol: Theodor Paleologu alegeri locale 2016
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close