Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Victor Ponta atacă Guvernul Cioloș: Cu cât va pleca mai repede, cu atât va fi mai bine pentru România

Victor Ponta atacă Guvernul Cioloș: Cu cât va pleca mai repede, cu atât va fi mai bine pentru România

Victor Ponta atacă Guvernul Cioloș: Cu cât va pleca mai repede, cu atât va fi mai bine pentru România
de S.T.    |    05 Iun 2016   •   12:03

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică, la Târgu-Jiu, întrebat dacă susţine ideea unei moţiuni de cenzură după alegeri, că „o agreează cu două mâini”.

El a afirmat că nu a votat Guvernul actual şi consideră că, „cu cât va pleca mai repede, cu atât va fi mai bine pentru România”, scrie Agerpres.

„Eu nu am votat acest Guvern şi eu cred că acest Guvern cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine pentru România. Agreez cu două mâini ideea unei moţiuni de cenzură după aceste alegeri. Am făcut campanie electorală pentru toţi colegii mei şi mă bucur să vad că lumea o să voteze în România tot pentru meşterii Manole, cei care muncesc şi nu pentru cei care distrug. Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă cu CEO şi cred toţi cei de aici sunt foarte îngrijoraţi, de aia zic, cu cât pleacă guvernul asta cu atât mai bine şi pentru CEO pentru că altfel o să îl închidă până la urmă”, a spus Victor Ponta.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close