Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu, gata să bată palma cu PNL. Care este condiția

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu, gata să bată palma cu PNL. Care este condiția

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu, gata să bată palma cu PNL. Care este condiția
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    05 Dec 2016   •   17:34

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a afirmat luni că ar accepta să intre la guvernare după alegeri alături de PNL, dacă liberalii i-ar oferi postul de premier, motivând că este cel mai potrivit pentru această funcţie având în vedere experienţa acumulată. 

”Experienţa nu mi-o poate contesta nimeni. De câte ori le spun că sunt cel mai bun premier pe care l-ar putea avea România, nu vedeţi că nu reacţionează nimeni? (...) Am acumulat prea multă experienţă şi cunosc prea bine şi ţara şi statul ca să poată spună cineva că e mai bun decât mine. (...) Nimeni nu e de neînlocuit. Poate fi şi un alt premier foarte bun al României, dar eu sunt cel mai bun. Fără să spun că sunt perfect”, a afirmat Băsescu, într-o întâlnire cu presa locală desfăşurată la Palatul Parlamentului. 

Potrivit acestuia, PMP ar fi dispus să intre la guvernare într-o alianţă cu PNL, dacă liberalii i-ar oferi postul de prim-ministru, ar crea ”ministerul reîntregirii ţării” şi ar accepta priorităţile din programul de guvernare al PMP referitoare la natalitate, educaţie, sănătate şi reîmpăduriri. 

El a precizat că, dacă aceste condiţii nu vor fi îndeplinite, PMP va rămâne în opoziţie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2016 premier PNL
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close