Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu, înainte de scrutin: Cei care stau acasă dau un vot pentru PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu, înainte de scrutin: Cei care stau acasă dau un vot pentru PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu, înainte de scrutin: Cei care stau acasă dau un vot pentru PSD
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    09 Dec 2016   •   16:52

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, vineri, că partidul său nu îl va susţine pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier şi că PMP va participa la guverare cu condiţia ca el să fie premier, transmiţându-le alegătorilor că ”cei care stau acasă dau un vot pentru PSD”.

”Nu, îl considerăm un premier slab, asta una. În al doilea rând, am mult prea multă experienţă ca să nu ştiu ce înseamnă un partid mic într-o alianţă în care nu are nici măcar premierul. Pur şi simplu nu există este doar de decor”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu la Adevărul Live, întrebat dacă l-ar susţine pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru.

Traian Băsescu a afirmat că nici Liviu Dragnea nu este potrivit pentru a fi premier, spunând că preşedintele Klaus Iohannis "are perfectă dreptate".

"Nu poţi să fii chiar în prima funcţei executivă a statului. Deci cred că un condamnat nu poate fi numit în funcţia de prim-ministru", a adăugat Băsescu.
Băsescu a susţinut că dacă ar fi identificat un premier mai bun decât el pe scena politică ar fi spus-o.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close