Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Câte infracțiuni au avut loc la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Câte infracțiuni au avut loc la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Câte infracțiuni au avut loc la alegeri
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Dec 2016   •   12:51

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a calificat luni drept "minore" incidentele electorale înregistrate la alegerile parlamentare, menţionând că 141 de persoane sunt cercetate pentru 104 infracţiuni. 

"Au fost incidente electorale pe care le-aş considera minore, raportat la experienţa altor alegeri şi raportat la scară naţională şi la cadrul general în care aceste alegeri s-au desfăşurat. Au fost înregistrate 473 de sesizări, din care 211 nu s-au confirmat, 104 infracţiuni, 141 de persoane cercetate", a declarat Tudorache, într-o conferinţă de presă. 

El a mulţumit angajaţilor MAI, Poliţiei, Jandarmeriei, ISU şi STS pentru activitatea desfăşurată. 

"Pentru MAI, miza alegerilor a fost transparenţa, corectitudinea şi aş spune, într-un cuvânt, normalitatea. Toate eforturile noastre din ultimele trei luni (...) au servit unui singur scop şi anume acela de a ne asigura că rezultatele alegerilor reflectă doar voinţa alegătorilor şi nu altceva şi că derularea procesului electoral poate fi urmărită în mod transparent atât de competitorii electorali, cât şi de mass-media şi de alegători. Trăiesc cu convingerea că am reuşit", a spus Dragoş Tudorache.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close