Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Câte infracțiuni au avut loc la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Câte infracțiuni au avut loc la alegeri

12 Dec 2016   •   12:51
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Câte infracțiuni au avut loc la alegeri
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a calificat luni drept "minore" incidentele electorale înregistrate la alegerile parlamentare, menţionând că 141 de persoane sunt cercetate pentru 104 infracţiuni. 

"Au fost incidente electorale pe care le-aş considera minore, raportat la experienţa altor alegeri şi raportat la scară naţională şi la cadrul general în care aceste alegeri s-au desfăşurat. Au fost înregistrate 473 de sesizări, din care 211 nu s-au confirmat, 104 infracţiuni, 141 de persoane cercetate", a declarat Tudorache, într-o conferinţă de presă. 

El a mulţumit angajaţilor MAI, Poliţiei, Jandarmeriei, ISU şi STS pentru activitatea desfăşurată. 

"Pentru MAI, miza alegerilor a fost transparenţa, corectitudinea şi aş spune, într-un cuvânt, normalitatea. Toate eforturile noastre din ultimele trei luni (...) au servit unui singur scop şi anume acela de a ne asigura că rezultatele alegerilor reflectă doar voinţa alegătorilor şi nu altceva şi că derularea procesului electoral poate fi urmărită în mod transparent atât de competitorii electorali, cât şi de mass-media şi de alegători. Trăiesc cu convingerea că am reuşit", a spus Dragoş Tudorache.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close