Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Alegeri parlamentare 2016. Cezar Cătălin Avramuţă, alias Stegarul Dac, candidează pentru un post de deputat

Alegeri parlamentare 2016. Cezar Cătălin Avramuţă, alias Stegarul Dac, candidează pentru un post de deputat

Alegeri parlamentare 2016. Cezar Cătălin Avramuţă, alias Stegarul Dac, candidează pentru un post de deputat
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Dec 2016   •   13:20

Alegeri parlamentare 2016. Cezar Cătălin Avramuţă (49 de ani), personaj pitoresc cunoscut după porecla de „Stegarul Dac“, candidează în Teleorman, pentru un post de deputat, pe listele Partidului România Mare Teleorman.

Avramuţă a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri de după Revoluţie, fiind nelipsit de la protestele din Capitală de unde i s-a şi tras porecla de “Stegarul de la Universitate”, scrie Adevărul

La toate protestele, personajul pitoresc obişnuieşte să fluture steagul naţional, de la înălţime, cocoţat în copaci sau pe clădiri.

Cezar Cătălin Avramuţă (49 de ani), personaj pitoresc cunoscut după porecla de „Stegarul Dac“, candidează în Teleorman, pentru un post de deputat, pe listele Partidului România Mare Teleorman. Ştiri pe aceeaşi temă Surse: PRU şi „stegarul dac“ pregătesc o contramanifestaţie de 1 Decem... Cel mai pitoresc candidat din Teleorman, care se luptă pentru un fotoliu de deputat, în aceeaşi cursă electorală cu Liviu Dragnea, preşedintele PSD, este Cezar Cătălin Avramuţă, cunoscut după porecla de ”Stegarul Dac”. Avramuţă a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri de după Revoluţie, fiind nelipsit de la protestele din Capitală de unde i s-a şi tras porecla de “Stegarul de la Universitate”. La toate protestele, personajul pioresc obişnuieşte să fluture steagul naţional, de la înălţime, cocoţat în copaci sau pe clădiri. Cezar Cătălin Avramuţă a ajuns cunoscut, în special, din programele Antena 3, unde a fost prezentat ca un adversar al Justiţiei care l-a condamnat pe Dan Voiculescu. La cel mai recent protest, împotriva Ministerului de Interne, Stegarul Dac s-a urcat într-un pom din faţa Tribunalului Bucureşti. ”În data de 1.11.2016, în jurul orei 10.00, am venit la Tribunal Bucureşti şi am urcat într-un copac aflat în faţa instituţiei. Aici am arborat imensul şi binecunoscutul meu steag tricolor care îmi dă putere pentru slujirea binelui social. De asemenea, am îmbrăcat un tricou pe care era inscripţionat ”SRI + DNA = POLIŢIE POLITICĂ””, povesteşte protestatarul pe blogul personal Deşi nu are nicio legătură cu Teleorman, pitorescul personaj a ajuns să deschidă lista PRM pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Citeste mai mult: adev.ro/oht4yf

×
Subiecte în articol: Teleorman alegeri parlamentare 2016
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close